Famagusta: Αθώος ο Μάικλ για τη δολοφονία

Καθηλωτικό συνεχίζεται το Famagusta καθώς απομένουν άλλα δύο επεισόδια για την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου της σειράς του Mega.

Ο Μάικλ είναι ο βασικός ύποπτος για το φόνο της Ελένης. Περιμένοντας τη δίκη του ο Μάικλ συνεχίζει τις συνεντεύξεις για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει και μία μαρτυρία ενός ηλικιωμένου τον συγκλονίζει. Ο ηλικιωμένος ανατριχιάζει καθώς του διηγείται τους βιασμούς που υπέστη στο στρατόπεδο επειδή σκότωσε τον εκτελεστή του φίλου του.

Την ίδια ώρα ο Παύλος παρότι

προσπαθεί να απολαύσει τις στιγμές με τον γιο του χειροτερεύει απότομα και παθαίνει επιληπτική κρίση. Η Ιφιγένεια σοκάρεται και τον εκλιπαρεί να δοκιμάσει την εναλλακτική θεραπεία.

Η ώρα της δίκης του Μάικλ φτάνει και όλοι οι ήρωες βρίσκονται στην αίθουσα. Οι μάρτυρες προσέρχονται ο ένας μετά τον άλλον. Η δίκη παίρνει άσχημη τροπή για τον δημοσιογράφο ο οποίος ξεσπά όταν ακούει ξανά την ψευδή μαρτυρία της Κατερίνας η οποία θέλει να τον εκδικηθεί.

Η αγόρευση καταπέλτης του Αντρέα κάνουν ακόμη χειρότερη τη θέση του Μάικλ. Τότε είναι όμως που ένας αναπάντεχος μάρτυρας κάνει την εμφάνισή του από τη μεριά της υπεράσπισης. Είναι ο μόνος που ξέρει τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ και τον πραγματικό ένοχο. Τα δεδομένα ανατρέπονται και ο Μάικλ είναι κοντά στην αθωότητα…

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ της Κυριακής

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Τέλος την Κυριακή 10 Μαρτίου

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Γιωργίκης ζητά από την Δέσπω κάτι ανήθικο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Ισίδωρος παλεύει να σώσει το Μάνο από τα ναρκωτικά

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα