Γιατί “χαμογελάει” ο Ολυμπιακός για CAS

Η απόφαση του CAS σχετικά με την ποινή που είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έγινε γνωστή και η ανάγνωση της έχει τη δική της σημασία. Ο Ολυμπιακός είχε ασκήσει έφεση κατά της ποινής και τελικά το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε να επιστραφεί ένας βαθμός στους Πειραιώτες και ταυτόχρονα να παραμείνει ο

μηδενισμός στο ντέρμπι με το “τριφύλλι”.

Η κατάληξη που είχε η υπόθεση της αφαίρεσης του ενός βαθμού μετά τα όσα είχαν συμβεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μόνο αίσθημα δικαίωσης αφήνει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Η απόφαση του CAS να επιστρέψει τον έναν πόντο που είχε αφαιρεθεί στους “ερυθρόλευκους” μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή της ΕΠΟ κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να νιώθουν δικαιωμένοι, όχι τόσο για την επιστροφή του ενός βαθμού, αλλά και για το γενικότερο σκεπτικό της να φτάσει την υπόθεση έως το CAS και να εμπιστευθεί το συγκεκριμένο όργανο απονομής δικαιοσύνης στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι προβληματισμένοι για ακόμα μια φορά σε σχέση με την απονομή δικαιοσύνης στην Ελλάδα και κατέληξαν πως ήταν απόλυτα επιτυχημένη η απόφαση τους να κινηθούν σε υψηλότερο βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα