Τζόλης: "Ανέφικτο να τον αποκτήσει η Μπριζ"

Τζόλης: "Ανέφικτο να τον αποκτήσει η Μπριζ"edadaΤετ, 03/31/2021 - 16:14

"Ανέφικτη" χαρακτηρίζει για την Κλαμπ Μπριζ την αγορά του Χρήστου Τζόλη από τον ΠΑΟΚ σημερινό (31/3) δημοσίευμα του βέλγικου διαδικτυακού ΜΜΕ voetbalnieuws.be. Αιτιολογώντας το χαρακτηρισμό, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο "Δικέφαλος" αξιώνει για την πώληση του παίκτη "όχι λιγότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ", χρήματα τα οποία δεν μπορεί να διαθέσει ο βέλγικος σύλλογος.

Συγκεκριμένα,

το δημοσίευμα λέει: "Ο Χρήστος Τζόλης έχει επίσης αναφερθεί αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες στο ρεπορτάζ της Κλαμπ Μπριζ, αλλά ο Έλληνας εξτρέμ του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι ανέφικτος οικονομικά για τον σύλλογο. Οι Έλληνες αξιώνουν όχι λιγότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ για το "χρυσό" τους παιδί, και, επιπλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκονται επίσης στην τελική ευθεία να κινηθούν για την απόκτησή του".

Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ότι εμπλέκει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και την Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον Τζόλη και το ενδεχόμενο της μεταγραφής του, και μάλιστα φέρει και τις δύο ομάδες έτοιμες να κινηθούν για την απόκτησή του.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Σύμφωνα με βέλγικο ΜΜΕ, η Κλαμπ Μπριζ δεν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που ζητά ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη, ούτε να ανταγωνιστεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ντόρτμουντ Article publish on Τετ, 03/31/2021 - 16:14 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα