Με φόρα για την έκπληξη η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο στο Μαϊάμι και το απόγευμα της Τετάρτης θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πετύχει μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας της.

Περίπου στις 20:00GR η Ελληνίδα τενίστρια θα μπει στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του Miami Open για να αντιμετωπίσει την πιο φορμαρισμένη τενίστρια του γυναικείου Tour, τη Ναόμι Οσάκα.

Αήττητη από τον Αύγουστο του 2020, η Γιαπωνέζα όποτε μπαίνει στο court φεύγει νικήτρια τους τελευταίους οκτώ μήνες. Έχει χάσει μόλις δυο

ματς, δίνοντας τις προκρίσεις με Walkover στις αντίπαλές της. Για την ιστορία, έχει κερδίσει 23/23 ματς που έχει δώσει.

Η Μαρία θα διεκδικήσει την πρώτη της πρόκριση στα ημιτελικά του 1000αριου τουρνουά της Φλόριντα και θέλει να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη, κόντρα στη Νο2 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης της WTA.

Οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωπες για 5η φορά στο Tour, με την Οσάκα να βρίσκεται πάνω με 3-1 στο Η2Η. Η μοναδική νίκη της Μαρίας, ήρθε επί Αμερικανικού εδάφους, στο Σινσινάτι το 2018.

Με νίκη, η Μαρία θα εξασφαλίσει την επιστροφή της στο Top20 της παγκόσμιας κατάταξης. Παράλληλα, θα τερματίσει τις πιθανότητες της Οσάκα για να επιστρέψει στο Νο1 του κόσμου με κατάκτηση του τουρνουά.

Στον τελευταίο προημιτελικό του γυναικείου ταμπλό, η φορμαρισμένη Μπιάνκα Αντρέσκου θα παίξει κόντρα στην έκπληξη του θεσμού, την ανεβασμένη εδώ και αρκετές εβδομάδες, Σάρα Σορίμπες Τόρμο. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 02:00GR.

Όσον αφορά το ανδρικό πρόγραμμα της ημέρας, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα ριχτεί στη μάχη των προημιτελικών κόντρα στον πολύ επικίνδυνο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, στο ντέρμπι της 8ης ημέρας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 03:30GR.

Νωρίτερα, στις 22:00GR, δυο πρωτάρηδες σε προημιτελικά Masters, ο Γιανίκ Σίνερ και ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ, θα διεκδικήσουν την πρώτη τους είσοδο στους “4” καλύτερους ενός τόσο μεγάλου τουρνουά.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με φόρα για την έκπληξη η Μαρία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα