Θέλει να προσπεράσει και να περιμένει

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, περιμένοντας τυχόν «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία τη Δευτέρα (19:30 Novasports1HD). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και αν απομένει η αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μεταφέρουν
το άγχος στους πρωταθλητές. Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή στους παίκτες του, καθώς θεωρεί πως ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα δε θα είναι εύκολος.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Μάνταλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Τσόσιτς και Γαλανόπουλο. Ο Χιμένεθ αναμένεται να διατηρήσει το 3-5-2 και σε αυτή την αναμέτρηση, με τον Τσιντώτα στην εστία και με τους Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο και Βράνιες να αποτελούν την τριάδα της άμυνας. Οι Λόπες και Μπακάκη θα αγωνιστούν στις πτέρυγες. Οι Κονέ και Μοράν θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ, με τον Χριστοδουλόπουλο σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τους Αραούχο και Λιβάγια.
Keywords
Τυχαία Θέματα