Σεμπά: «Και πάλι πρωταθλητές» (video)

Ο Σεμπά οριοθετεί τους στόχους του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό της περιόδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά. Ανάμεσα σε άλλα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ των «Πειραιωτών» μιλάει για τον αγώνα της Δευτέρας με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 19.30, απευθείας μετάδοση από το novasports1HD), το νέο προπονητή του Ολυμπιακού,
Όσκαρ Γκαρθία, αλλά και για την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης του Σεμπά.

Για το ματς με τη Λαμία: «Ξέρουμε πως η Λαμία δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύουμε πως τη Δευτέρα μπορεί να δημιουργήσει και σε εμάς προβλήματα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για να παίξουμε εναντίον τους. Και αυτό θα κάνουμε».

Για τον Όσκαρ Γκαρσία: «Είναι καλός προπονητής με καινούριες ιδέες. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να μπορέσει να εφαρμόσει τις ιδέες του, αλλά και εμείς να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στη φιλοσοφία του. Πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Θα βοηθήσει την ομάδα. Από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά».

Για τον Κέβιν Μιραλάς: «Είναι ένας παίκτης τον οποίο τον γνώριζα. Γνωρίζω ό,τι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και πως έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Για αυτό το λόγο γύρισε. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Πιστεύω πως θα βοηθήσει την ομάδα. Και με τη βοήθειά του θα είμαστε πρωταθλητές».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Σεμπά στο βίντεο του novasports.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα