Με το Novasports.gr στο Περιστέρι

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό για τη 17η αγωνιστικής της Super League Σουρωτή (17:15 Novasports3HD). Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της αγωνιστικής την Κυριακή.

Στις
15:00, ο ΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Κέρκυρα τον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά πρωταθλήματος, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν το «τρίποντο» για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι «Φαίακες» βρίσκονται στη 15η θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς, ενώ ο «Δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται στην τρίτη θέση με 34 βαθμούς.

Στις 17:15 στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό. Οι Περιστεριώτες θέλουν να συνεχίσουν την εκπληκτική εφετινής τους πορεία και να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη. Από την άλλη πλευρά, οι Αγρινιώτες με τον Τραϊανό Δέλλα να κάνει ντεμπούτο, θέλουν βαθμούς ή βαθμό, ώστε να πάρουν βαθμολογική «ανάσα». Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 33 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκεται στη 13η θέση με 15 βαθμούς.

Την ίδια ώρα (17:15) στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη, για να παραμείνουν σε τροχιά πεντάδας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 23 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 20 βαθμούς.

Στις 19:30 η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη για να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται τη Δευτέρα κόντρα στη Λαμία. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Ιωαννίνων θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, ώστε να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία. Η Ένωση βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 34 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με 19 βαθμούς.

Τέλος, στις 19:30 θα συνεχιστεί από το 10ο λεπτό και η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό, η οποία διεκόπη το Σάββατο, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Οι δυο ομάδες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λιβαδειάς με τις ίδιες ενδεκάδας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 19 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018
ΑΟ Ξάνθη-Πλατανιάς 3-2
Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος 1-1

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018
ΑΟΚ-ΠΑΟΚ (15:00 Novasports2HD)
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ (17:15 Novasports2HD)
Ατρόμητος-Παναιτωλικός (17:15 Novasports3HD)
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30 Novasports1HD)
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (19:30 Novasports2HD)

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018
Ολυμπιακός-Λαμία (19:30 Novasports1HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα