Τελειώνει του Οικονόμου

Εντός της ημέρας αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Βαγγέλη Οικονόμου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του 30χρονου κεντρικού αμυντικού. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τους «πράσινους», οι οποίοι θα τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους άμεσα. Ο έμπειρος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην ομάδα
της Νέας Σμύρνης. Ο Οικονόμου αναμένεται να υπογράψει έως το τέλος της σεζόν, με τους «πράσινους» να διατηρούν οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών, για δυο ακόμα χρόνια.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» αναμένεται να προχωρήσουν σε δυο ακόμα προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός επιθετικού, ενώ θα γίνουν προσπάθειες για ένα κεντρικό χαφ, εφόσον βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση. Οι «πράσινοι» έχουν να αντιμετωπίσουν στην προσπάθειά του για την ενίσχυση του ρόστερ και τη διστακτικότητα που εμφανίζουν ορισμένοι μετεγγραφικοί στόχοι τους, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα