Αντετοκούνμπο: «Παίξαμε σκληρότερα στο δεύτερο ημίχρονο» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδωσε την επιστροφή των Μιλγουόκι Μπακς από το -20 στο ματς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, στη βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: «Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Πρέπει να έχεις… πώς να το πω ευγενικά τώρα; Να έχεις τα καρύδια να το κάνεις αυτό! Όποιος είναι έτοιμος να παίζει δυνατά θα αγωνίζεται, όποιος όχι, θα πρέπει να καθίσει εκτός. Εγώ σαν παίκτης το εκτιμώ αυτό, κανείς δεν έχει ειδική μεταχείριση. Όταν δεν κάνεις αυτό που πρέπει, οφείλεις να καθίσεις στον πάγκο. Το έκανε και με μένα
ο κόουτς αυτό κι όταν επέστρεψα έπαιξα καλύτερα. Αυτό δείχνει πως ο κόουτς ενδιαφέρεται για την ομάδα και εμείς οι παίκτες πρέπει να το εκτιμούμε αυτό».

Στη συνέχεια, ο Αντετοκούνμπο συμπλήρωσε: «Ο νούμερο ένα κανόνας μας σαν ομάδα είναι να μην τα παρατάμε ποτέ. Αυτό κάναμε, συνεχίσαμε να πιστεύουμε, μείναμε ενωμένοι και είχαμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Έτσι κάναμε την ανατροπή. Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα, όπου βγάλαμε ενέργεια και κερδίσαμε τη μία φάση μετά την άλλη».

Το σχετικό βίντεο:

"We played a little bit harder in the second half and we were able to turn the game around." -@Giannis_An34 pic.twitter.com/80BHZRO2uY

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 29 Δεκεμβρίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα