Τελειώνουν Μασούντ και Οικονόμου

Σοβαρά θέματα έχουν προκύψει στον Πανιώνιο μετά την εμφάνιση και την ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια. Οι άνθρωποι των “κυανέρυθρων” ήταν έξω φρενών από την παρουσία των παικτών της ομάδας και είχαν πάρα πολλά παράπονα, τα οποία αρχικά εκφράστηκαν με το τέλος του αγώνα και εν συνεχεία στην προπόνηση της Τρίτης που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο Νίκος Ζαμάνης επισκέφθηκε τους παίκτες του Πανιωνίου στην πρωινή προπόνηση της
Τρίτης ασκώντας έντονη κριτική προς όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μάλιστα, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου στάθηκε ιδιαίτερα στην απόδοση δύο ποδοσφαιριστών. Ο πρώτος που τα άκουσε ήταν ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος σύμφωνα με τη διοίκηση από την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό υποπίπτει σε πολλά λάθη και ήταν από τους βασικούς υπαίτιους για την ήττα της ομάδας.

Ο άλλος που τα άκουσε και στο ημίχρονο του αγώνα, όχι όμως την Τρίτη είναι ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος όπως φαίνεται θα πληρώσει ακριβά τον εκνευρισμό και τα νεύρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr ο Ιρανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος απουσίαζε από την προπόνηση της Τρίτης, κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση της ομάδας για τα συνεχόμενα κρούσματα απειθαρχίας και τον εκνευρισμό που επιδεικνύει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Μάλιστα, ο Νίκος Ζαμάνης σκοπεύει να δώσει υποχρεωτική άδεια ενός μήνα στον Μασούντ, προκειμένου να ηρεμήσει, ενώ δεν αποκλείεται η συνεργασία των δύο πλευρών να ολοκληρωθεί άδοξα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει τιμωρία και για τον κεντρικό αμυντικό, Βαγγέλη Οικονόμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Παναγιώτης Κόρμπος έχει παραιτηθεί από αρχηγός του Πανιωνίου.

Το απόγευμα της Τρίτης επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Novasports.gr με την ΠΑΕ Πανιώνιος να εκδίδει επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέτει εκτός υποχρεώσεων για 30 ημέρες τους ποδοσφαιριστές Μασούντ Σοτζάι και Βαγγέλη Οικονόμου καθώς και επιβάλλει στον δεύτερο την χρηματική ποινή των 3.000 €.

Προτεραιότητα για τον σύλλογο έχει η ηρεμία, η πειθαρχία και η καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι υπεράνω προσώπων.
Keywords
Τυχαία Θέματα