Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την εύρεση ρευστού

Οι ιθύνοντεςτου Παναθηναϊκού συνεχίζουν χωρίςδιακοπή τις προσπάθειες για την εύρεσηχρημάτων, έτσι ώστε να καλύψουν τιςοικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, τοπροσεχές χρονικό διάστημα. Σύμφωνα μεδημοσιεύματα, ο Κώστας Διαμαντόπουλος,μαζί με δυο στελέχη της “πράσινης” ΠΑΕαναμένεται να δώσουν το “παρών” στοWhyscout τουΛονδίνου. Πρόκειται για ένα φόρουμ, τοοποίο επικεντρώνεται στις πωλήσειςπαικτών από ομάδες και μάνατζερ.

Σε αυτό, οι“πράσινοι” θα προσπαθήσουν να προχωρήσουνστην παραχώρηση

κάποιου παίκτη, εν όψειΙανουαρίου, ενώ θα αναζητήσουν καιπεριπτώσεις παικτών, που θα μπορούσαννα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας, στοδεύτερο μισό της εφετινής αγωνιστικήςπεριόδου. Οι “πράσινοι” είχαν βρεθείκαι στην αντίστοιχη διοργάνωση τουΜιλάνου, όταν κατάφεραν να κλείσουν τημετεγγραφή του Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Από εκεί καιπέρα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ΝίκοςΜπαρδής μετέφερε από τις ΗΠΑ την επιθυμίαμιας ομάδας επιχειρηματιών να βοηθήσουνοικονομικά τον Παναθηναϊκό. Τόσο οΒασίλης Κωνσταντίνου, όσο και ο ΔημήτρηςΣαραβάκος ξεκαθάρισαν πως αν παρουσιαστήμια συγκεκριμένη πρόταση με οικονομικάστοιχεία, τότε είναι διατεθειμένοι ναμεταβούν στις ΗΠΑ, για τις επαφές μετους συγκεκριμένους επενδυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα