Δεν προλαβαίνει την ΑΕΚ ο Τσάβες

Δύσκολα θα δώσει το “παρών” στο αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, ο Αντρές Τσάβες, καθώς δεν αναμένεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργεντινός επιθετικός συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Κορωπί, μετά τη θλάση που είχε υποστεί στις 23 Σεπτεμβρίου.

Αν και αρχικά, το ιατρικό επιτελείο
των “πράσινων” υπολόγιζε πως ο παίκτης θα ήταν έτοιμος νωρίτερα, η επιστροφή του στην ενεργό δράση έχει καθυστερήσει σημαντικά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει περιορισμένες λύσεις για την επιθετική γραμμή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως θα υπολογίζει για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του “τριφυλλιού”, μόνο τους παίκτες οι οποίοι είναι απολύτως έτοιμοι να αγωνιστούν και δε θέλει να ρισκάρει με μια πιθανή υποτροπή τραυματισμού.

Τις προσεχείς ημέρες και μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα ξεκαθαρίσει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει ο Έλληνας τεχνικός για το ντέρμπι με την Ένωση στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, εκεί που οι “πράσινοι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.
Keywords
Τυχαία Θέματα