Συνεχίζεται η αναζήτηση αριστερού μπακ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση αριστερού μπακ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών από την εγχώρια και ξένη αγορά. Όπως αποκάλυψε το Novasports.gr, στο στόχαστρο της Ένωσης βρίσκεται ο Νίκλας Χουλτ. Οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να κινηθούν για τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού,
εφόσον αυτός μείνει ελεύθερος το προσεχές χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα, ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να μελετάει τις προτάσεις που καταφθάνουν από το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ έχει στραφεί στις περιπτώσεις των Λουμόρ Αγκμπενιένου, ο οποίος αγωνίζεται στην Πορτιμονένσε και Φλοράν Ανίν.

Ο πρώτος είναι 21 ετών και τον παρακολούθησε από κοντά ο Δημήτρης Μπαρμαπλιάς, στην αναμέτρηση της Πορτιμονένσε με τη Μορεϊρένσε για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο δεύτερος είναι επίσης 21 ετών και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναιτωλικό, με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα (σεζόν 2014-2015).

Οι “κιτρινόμαυροι” φέρονται να επιθυμούν κάτι καλύτερο από αυτές τις περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας και για αυτό τον λόγο, η αναζήτηση θα συνεχιστεί τις προσεχείς εβδομάδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα