Στη σύνταξη βγαίνει ο 'χειριστής' του Big Bird του Sesame Street

Πόσο θα παίζει με κούκλες;

Ο Caroll Spinney, ο κουκλοπαίκτης που έδινε ζωή στους Big Bird και Oscar the Grouch από την πρεμιέρα του Sesame Street το 1969, βγαίνει στην σύνταξη μετά από 50 χρόνια.

Το Sesame Workshop έκανε τη σχετική ανακοίνωση, με τον Spinney να λέει ότι αν και άλλοι κουκλοπαίκτες είχαν

χειριστεί στο παρελθόν τις μαριονέτες για κάποιο διάστημα, θα παραμείνει στο Sesame Workshop ως πρεσβευτής. Το Sesame Street έφτιαξε και ένα tribute στον Spinney.

Long-time puppeteer Caroll Spinney has announced that he is stepping down from the roles of Big Bird and Oscar the Grouch. Spinney is pleased that his iconic roles will be carried on by puppeteers Matt Vogel and Eric Jacobson. Learn more: https://t.co/BALgkIPI5qpic.twitter.com/sGMDjqLklQ

Sesame Street (@sesamestreet) October 17, 2018 Τον Big Bird θα αναλάβει πλέον ο Matt Vogel, ο οποίος χειρίζεται και τους Count von Count και Kermit the Frog. Τον Oscar the Grouch θα αναλάβει ο Eric Jacobson, ο οποίος έχει βραβευτεί με Emmy και ο οποίος χειρίζεται τους Grover, Bert, Fozzie Bear και Miss Piggy.

Η συνεργασία των Spinney με τον Jim Henson ξεκίνησε όταν πρωτοσυναντήθηκαν σε ένα φεστιβάλ το 1962. Έχει παίξει σε εκατοντάδες επεισόδια, έχει κερδίσει το Βραβείο Legacy for Children το 2003 και το Βραβείο The Christopher’s James Keller το 2004. Τη ζωή και την καριέρα του μπορούμε να τη δούμε στην ταινία του 2014, "I Am Big Bird".

"Πριν έρθω στο Sesame Street, πίστευα ότι δεν έκανα κάτι σημαντικό. Ο Big Bird με βοήθησε να βρω τον σκοπό μου", είπε ο Spinney. "Αν και αποχωρώ από τον ρόλο, θα είμαι για πάντα ο Big Bird. Και ο Oscar, μια στο τόσο! Μου έδωσαν μεγάλη χαρά, και με οδήγησαν στον πραγματικό μου σκοπό – και την υπέροχη γυναίκα μου! – και δημιούργησαν αναμνήσεις που θα θυμάμαι για πάντα."

Σε σχετικά νέα, διαβάστε για τις φήμες που θέλουν τους Bert και Ernie να είναι κάτι παραπάνω από απλοί συγκάτοικοι, αλλά και τα πάντα σχετικά με τη μήνυση που έκανε το Sesame Street ενάντια στην ταινία "The Happytime Murders".

IGN GreeceΘα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"Μάθαμε τη σχέση των Bert και Ernie του Sesame StreetΗ Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα