H Nicole Kidman μεταμορφώνεται στο πρώτο trailer του "Destroyer"

Και δίνει την ερμηνεία της ζωής της...

Η νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Nicole Kidman απέκτησε το πρώτο της trailer και όλα δείχνουν ότι θα είναι μία από τις καλύτερες ερμηνείες της ζωής της.

Η ταινία ονομάζεται "Destroyer" και εξιστορεί την μυστική αποστολή που δέχτηκε η αστυνομικός Erin Bell. Η Bell χρειάστηκε

να διεισδύσει σε μια επικίνδυνη συμμορία της Καλιφόρνια, αλλά η τροπή της δεν ήταν αυτό που υπολόγιζε. Χρόνια αργότερα, ο αρχηγός της συμμορίας έρχεται στο προσκήνιο και η Bell πρέπει να δουλέψει ξανά στην υπόθεση, ενώ παράλληλα πρέπει να νικήσει τους δαίμονες του παρελθόντος.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Σκηνοθέτης είναι η Karyn Kusama (The Invitation) και σεναριογράφοι οι Phil Hay και Matt Manfredi. Εκτός της Kidman, πρωταγωνιστούν οι Toby Kebbell (War for the Planet of the Apes, The Escape Artist), Tatiana Maslany (Stronger), Scoot McNairy (Halt and Catch Fire, Godless), Bradley Whitford (Get Out), and Sebastian Stan (Captain America, The Avengers).

Αυτή την περίοδο μπορούμε να δούμε την Kidman στο "Big Little Lies", της οποίας η 2η σεζόν ετοιμάζεται, και ανυπομονούμε να τη δούμε στο "Aquaman", σε έναν ρόλο που μας εξηγεί γιατί τον δέχτηκε. Να υπενθυμίσουμε ότι έχει κερδίσει Βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία "The Hours" (2003) και Βραβεία Emmy και Χρυσών Σφαιρών για τον ρόλο της στο "Big Little Lies".

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου 2018 (ΗΠΑ).

Πηγή άρθρου: Collider

IGN GreeceΤαινία βασισμένη σε δίσκο του Bob Dylan θα φέρει ο σκηνοθέτης του "Call Me By Your Name"Shoplifters/Κλέφτες Καταστημάτων: Το trailer της ταινίας που κέρδισε στις Κάννες (Υποτιτλισμένο)Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 08/10 - 14/10

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα