Σπανός σε Πογέτ: “Για σένα και την εθνική το Μαζαράκη πάντα ανοιχτό”!

Η εθνική ομάδα βρήκε οριστικά τα γήπεδα που θα προπονηθεί ενόψει των κρίσιμων playoff πρόκρισης στο EURO 2024. Μια διαδικασία που κράτησε αρκετό διάστημα ώσπου να οριστικοποιηθούν τα μέρη που θα γίνουν οι προπονήσεις της ομάδας.

Ύστερα από αρκετές αρνήσεις από διάφορα γήπεδα στην Αττική, η λύση δόθηκε με το γήπεδο της Νέας Σμύρνης να είναι εκείνο στο οποίο θα προπονηθεί η Ελλάδα εν΄όψει Καζακστάν και

έπρεπε να βρεθεί ένα γήπεδο για άλλες τρεις προπονήσεις μετά τον αγώνα με το Καζακστάν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του novasports.gr, ο Γκουστάβο Πογέτ, με γνώμονα το καλό της ομάδας, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ατρόμητου Γιώργο Σπανό και του εξέφρασε την επιθυμία του να προπονηθεί η ομάδα στο Μαζαράκη, καθώς από πρότερη εμπειρία του Ουρουγουανού τεχνικού και των διεθνών, εκεί υπάρχουν όλες οι απαραίτητες εγκαταστάσεις και για την αποκατάσταση και αποθεραπεία των παικτών (πισίνα, κρυοθεραπεία, σάουνα, υδρομασάζ κλπ.).

Ο Γιώργος Σπανός, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Εθνική ομάδα διαμήνυσε στον ομοσποδνιακό τεχνικό πως για εκείνον, την εθνική ομάδα και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές το προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου θα είναι πάντα ανοιχτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα