Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός βγάζει υγεία, έχει απαιτήσεις από μένα κι εγώ από τον εαυτό μου» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το Παναθηναϊκός – Βαλένθια: «Υπάρχει πιέση αποτελέσματος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος βλέπει ότι ο Παναθηναϊκός “βγάζει” υγεία και ο κόσμος μας στηρίζει».

Για το αν νιώθει πίεση: «Πάντα πιέζω τον εαυτό μου. Έχω απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Αυτό δεν είναι εύκολο σε μία ομάδα με 12-13 παίκτες και νέο προπονητή. Πλέον ο Παναθηναϊκός παίζει σε υψηλό τέμπο με πάνω από 80 πόντους.

Βασικός στόχος τα playoffs της Euroleague και στη συνέχεια θα δώσουμε τα “ρέστα” μας. Ο Παναθηναϊκός “διψάει” για τίτλους».

Για την ταμπέλα του ηγέτη: «Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια κίνηση μαζί μου, εγώ ήθελα να είμαι εδώ. Ο προπονητής θέλει να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Κάποιες φορές παίζω καλά, κάποιες όχι. Είναι δύσκολο παίζουμε με κενά λόγω τραυματισμών. Ο Ντίνος (σ.σ Μήτογλου) παίζει 30-35 λεπτά. Παίζουμε χωρίς 4άρι».

Για την σχέση με τον προπονητή Αταμάν: «Έχω καλή σχέση με τον Αταμάν, υπάρχει εκτίμηση μεταξύ μας. Έχουμε υπάρξει αντίπαλοι με τον κόουτς, τον θυμάμαι από όταν ανέλαβε την Έφες από χαμηλά. Τον σέβομαι στο τέλος θα κάνουμε το “ταμείο” να δούμε τί έχουμε καταφέρει»

Για τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό: «Τα παιδιά γνωρίζουν που έχουν έρθει. Τα αποδυτήρια βγάζουν υγεία. Βάζουμε τις βάσεις για τη συνέχεια».

Για το αν υπάρχει εξέλιξη: «Δεν μπορώ να το προβλέψω, πάντως υπάρχουν βήματα εξέλιξης. Ο Αταμάν είναι απαιτητικός, βλέπετε ότι υπάρχει εξέλιξη σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια έως τώρα».

Για τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού: «Πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Αρχικά έχουμε ένα περιέργο παιχνίδι στη Ρόδο και ακολουθεί η Παρτίζαν. Είναι μαραθώνιος, προσπαθούμε κάποιες φορές να “κλέψουμε” αποτελέσματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα