Σκωτία – Αρμενία 2-0: Παράσταση για ένα ρόλο (hls)

Από την αρχή οι Σκωτσέζοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και στο 5΄ είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή, αλλά από την προσπάθεια του Άρμστρονγκ η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο κίνδυνος για τους φιλοξενούμενους απομακρύνθηκε.

Λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (28΄) οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά την σέντρα του Αμστρονγκ, ο Ράλστον με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιουρτσένκο.

Στο 40΄ έγινε το 2-0 με νέα κεφαλιά αυτή τη φορά του ΜακΚένα (προηγήθηκε η εκτέλεση κόρνερ από τον ΜακΓκέν),

ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, οι Σκωτσέζοι έφτασαν κοντά στο 3-0, ωστόσο το γκολ που πέτυχαν με τον Μακένα ακυρώθηκε ως οφσαϊντ.

Ο ρυθμός στην επανάληψη έπεσε, παρ΄ όλα αυτά η εικόνα δεν άλλαξε καθώς οι μεν Σκωτσέζοι είχαν την (ανούσια) υπεροχή, οι δε Αρμένιοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο ψάχνοντας ανεπιτυχώς κάποιες αντεπιθέσεις, μήπως και καταφέρουν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Γκόρντον.

Η μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο, ήταν αυτή στο 81΄ αλλά από το σουτ του ΜακΓκεν και την παρέμβαση του Γιουρτσένκο η μπάλα άλλαξε πορεία, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και ο κίνδυνος απομακρύνθηκε για τους Αρμένιους.

Σκωτία: Γκόρντον, Ρόμπερτσον (76΄Χίκι), Σουτάρ, ΜακΚενα, Χέντρι, Ράλστον (76΄Πάτερσον), Άρμστρονγκ (76΄ ΜακΤόμινεϊ), ΜακΓκρέγκορ, ΜάκΓκεν, Κρίστι (86΄ Στιούαρτ), Άνταμς (86΄ Μπράουν)

Αρμενία: Γιουρτσένκο, Εμκογιάν, Χαμπαρτζουμιάν, Χαρογιάν, Α. Χοβανισιάν, Γκριγκοριάν (46΄Ανγκούλο), Κ. Χοβανισιάν (46΄ Βοσκανιάν), Μπαϊραμιάν (89΄ Ντασιάν), Σπερτσιάν (71΄ Ούντο), Μπαρσεγκιάν, Ανταμιάν (46΄ Μπικακιάν)

Keywords
Τυχαία Θέματα