Ουαλία-Ολλανδία 1-2: Εκπληκτικό φινάλε με Βέγκχορστ (hls)

Εντυπωσιακό σε εξέλιξη ήταν το παιχνίδι που έγινε στο Κάρντιφ για τη 2η αγωνιστική του 4ου Ομίλου. Η Ολλανδία -κι ενώ το ματς είχε στο πεντάλεπτο των καθυστερήσεων- ήταν μπροστά με 0-1 χάρη στο γκολ του Κοπμάινερς από το 50ό λεπτό.

Ο παίκτης της Αταλάντα με ωραίο σουτ είχε κάνει το 0-1 σκοράροντας για πρώτη φορά με τους “Οράνιε” στην 8η του εμφάνιση στην Εθνική Ολλανδίας.

Σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού (η Ολλανδία ήταν καλύτερη)

φαινόταν ότι το γκολ του Κοπμάινερς θα ήταν αρκετό για την Ολλανδία για να πάρει τη νίκη.

Η Ουαλία όμως έδειξε ότι δεν θα άφηνε το παιχνίδι έχοντας και την ψυχολογία της πρόσφατης πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ αλλά και τη συμπαράσταση των φίλων της που δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο Κάρντιφ.

Στο 90’+2’, ο Νόρινγκτον Ντέιβις με κεφαλιά -από σέντρα του Ρόμπερτς- έκανε το 1-1 και πλέον όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στην ισοπαλία. Όχι όμως…

Ήταν η σειρά της Ολλανδίας να προσθέσει ένα ακόμη γκολ στο εντυπωσιακό φινάλε αυτού του παιχνιδιού.

Βγήκε γρήγορα μπροστά και ο Βέγκχορστ (3ο γκολ σε 13 παιχνίδια) με κεφαλιά -από τη σέντρα του Μαλάσια τον οποίον τροφοδότησε ο Ντε Γιονγκ- έκανε το τελικό 1-2.

Ήταν η 9η νίκη της Ολλανδίας σε ισάριθμα παιχνίδια με την Ουαλία. Έκανε το 2/2 στον όμιλο καθώς στην πρεμιέρα είχε νικήσει το Βέλγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα