Σίλερ για Βιλερμπάν: «Δεν ξέρουμε ποιους θα βρούμε μπροστά μας»

Σίλερ για Βιλερμπάν: «Δεν ξέρουμε ποιους θα βρούμε μπροστά μας»basket1thanosΤετ, 10/28/2020 - 16:00

Η Βιλερμπάν έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 11 Οκτωβρίου (17 ημέρες δηλαδή). Από την άλλη πλευρά η Ζαλγκίρις Κάουνας βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση (ρεκόρ 4-1). Η Γαλλική ομάδα αντιμετωπίζει αύριο (29/10, 19:00, Novasports) στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για την φετινή Euroleague την πρωταθλήτρια Λιθουανίας στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής (τρίτη αγωνιστική για

την ΑΣΒΕΛ).

Ο κόουτς της Ζαλγκίρις, Μάρτιν Σίλερ, αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η Βιλερμπάν με την πανδημία του Covid-19 και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα "κλειδία" του παιχνιδιού:

«Έχουμε προβάδισμα επειδή η Βιλερμπάν δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και έχει "χτυπηθεί" από τον Covid-19 τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν ξέρουμε όμως τι να περιμένουμε καθώς δεν ξέρουμε ποιοι αθλητές τους είναι ετοιμοπόλεμοι για αύριο. Προετοιμαζόμαστε για να βρούμε μπροστά μας μία πλήρη Βιλερμπάν όπως είχαμε κάνει και με την Χίμκι. Όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του ματς και μαθαίνουμε κάποια πράγματα για την Γαλλική ομάδα θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Η Βιλερμπάν είναι μία πολύ αθλητική ομάδα που έχει παράλληλα την δυνατότητα να παίζει γρήγορα βγάζοντας πολλούς αιφνιδιασμούς στο ανοικτό γήπεδο. Σημαντικό ρόλο στο επιθετικό παιχνίδι τους έχουν και τα ποστ οπότε τα "κλειδιά" για μας είναι η άμυνα μας στο τρανζίσιον και στην ρακέτα. Η μοναδική απουσία που έχουμε να διαχειριστούμε είναι αυτή του Γκαρίνο καθώς επιστρέφει και ο Γκέμπεν.»

Συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση με τον Covid-19: 

«Είμαστε χαρούμενοι που έστω 300 οπαδοί μας θα μπορούν να παραβρεθούν στο γήπεδο σε αυτή την υγειονομική κρίση. 300 οπαδοί μας είναι σαν πολλοί παραπάνω... κανονικοί φίλαθλοι. Πρέπει να είμαστε ευγνώμων που θα έχουμε δίπλα μας έστω 300 φιλάθλους.»

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Zalgiris Kaunas - Μπάσκετ ASVEL Villeurbanne - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Zalgiris Kaunas ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο κόουτς της Ζαλγκίρις Κάουνας, Μάρτιν Σίλερ, μίλησε στους Λιθουανούς δημοσιογράφους για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Βιλερμπάν (29/10, 19:00, Novasports) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Euroleague. Article publish on Τετ, 10/28/2020 - 16:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα