Γρανάδα: Βαγέχο για ΠΑΟΚ και απουσία κόσμου

Γρανάδα: Βαγέχο για ΠΑΟΚ και απουσία κόσμουgpagosΤετ, 10/28/2020 - 15:51

Ο Χεσούς Βαγέχο εκπροσώπησε τους παίκτες της Γρανάδα στη συνέντευξη Τύπου που έγινε εν όψει του παιχνιδιού (29/10, 22:05) της Γρανάδα με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Europa League

Μεταξύ άλλων, ο 23χρονος αμυντικός της ισπανικής ομάδας ρωτήθηκε και για την απουσία του κόσμου από αυτά τα παιχνίδια της Γρανάδα που είναι ιστορικά (έκανε σχετική αναφορά και η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της) καθώς είναι η παρθενική συμμετοχή τώρα στη φάση των ομίλων του Europa League

Ο Βαγέχο απαντώντας στην ερώτηση για την απουσία του κόσμου είπε: “Είναι στα αλήθεια μεγάλο κρίμα να ζούμε αυτή τη μεγάλη μας εμπειρία χωρίς τον κόσμο μας γιατί πάντα βοηθάει η δική τους στήριξη από τις κερκίδες γιατί η απόδοση μας μπορεί να πολλαπλασιαστεί όταν είναι κοντά μας.

Βέβαια, εγώ όπου και να πάω, στον δρόμο ή για ψώνια νιώθω αμέσως τη στήριξη του κόσμου. Με πλησιάζουν, μας ενθαρρύνουν. Είναι κάτι πολύ βασικό. Αν δεν το έχουμε μέσα στο στάδιο να το έχουμε τουλάχιστον έξω.

Τι άλλο να σας πω; Μακάρι να έρθει η μέρα που θα επιστρέψουν και θα είναι κοντά μας γιατί είναι σημαντικό να ζήσουμε όλες αυτές τις τόσο μεγάλες στιγμές μαζί με τους φιλάθλους μας”. 

Νωρίτερα, αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε: "Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Επιθυμητό για μας είναι η νίκη και είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να πάμε στους έξι πόντους.

Το σημαντικότερο είναι η απόδοση που έχει η ομάδα στο σύνολο της γιατί όταν μεγαλώνει η ομάδα μεγαλώνει κι ο κάθε παίκτης ξεχωριστά και η προσωπική μας απόδοση μεγεθύνεται όταν όλη η ομάδα πάει καλά.

Και σε αυτό βοηθάει το γεγονός ότι έχουμε αρκετές νίκες". 

 

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Granada - Ποδόσφαιρο Off Off gpagos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Οι δηλώσεις του Χεσούς Βαγέχο, του 23χρονου αμυντικού της Γρανάδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και για το ότι τα παιχνίδια γίνονται χωρίς κόσμο Article publish on Τετ, 10/28/2020 - 15:51 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα