Ο Μουράτογλου στο Netflix

Ο Πάτρικ Μουράτογλου πρωταγωνιστεί στο νέο αθλητικό ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο “The Playbook” το οποίο παρουσιάζει κορυφαίους προπονητές που μοιράζονται εμπειρίες και στιγμές από την επαγγελματική τους καριέρα.

Παραγωγός της νέας σειράς του Netflix είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς και εκτός του Μουράτογλου πρωταγωνιστούν επίσης οι Ντοκ Ρίβερς (προπονητής των Los Angeles

Clippers), ο Τζιλ Έλις (δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής FIFA World Cup), ο “εκλεκτός” Ζοσέ Μουρίνιο και ο μπασκετικός Ντάουν Στάλει.

Το The Playbook είναι μια σειρά με πέντε επεισόδια στην 1η σεζόν όπου οι κορυφαίοι προπονητές, μοιράζονται τις εμπειρίες, τις γνώσεις και τη φιλοσοφία τους από την παρουσία τους στο κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος που εκπροσωπούν.

Σε ένα κομμάτι του επεισοδίου που πρωταγωνιστεί ο Πάτρικ Μουράτογλου, ο Γάλλος προπονητής αναλύει τη φιλοσοφία του σχετικά με τον φόβο της απόλυσης που έχει ένας coach.

“Μην φοβάσαι ποτέ ότι θα απολυθείς. Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο αλλά είναι μια από τις βασικές αρχές που με έχουν κάνει αυτό που είμαι σήμερα. Γιατί; Για να έχεις αντίκτυπο σε κάποιον ή κάτι, πρέπει να αισθάνεσαι ελεύθερος να κάνεις αυτό που πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει. Εάν φοβάσαι να χάσεις τη δουλειά σου, δεν είσαι ελεύθερος. Για να επιτύχεις την αποστολή σου, πρέπει να παραμείνεις λογικός. Όταν φοβάσαι κάτι, οι αποφάσεις σου επηρεάζονται από τα συναισθήματά σου. Για να είσαι επιτυχημένος, πρέπει να πάρεις ρίσκο, πρέπει να μείνεις δυνατός. Αν φοβάσαι, είσαι αδύναμος και κανένας δεν θα σε ακολουθήσει.

“Ξέχνα την ιδέα ότι μπορεί να απολυθείς και πιστέψτε με, όσο περισσότερο φοβάσαι κάτι, τόσο περισσότερο το τραβάς προς τα εσένα. Ακολούθησε το ένστικτό σου, ακολούθα το πάθος σου. Να είσαι θαρραλέος”.

The post Ο Μουράτογλου στο Netflix appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα