Ρέι: "Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα" (vid)

Ρέι: "Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα" (vid)csaranΚυρ, 11/29/2020 - 11:44

Ο Ροδρίγο Ρέι μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και στον Ευγένιο Δαδαλιάρα λίγο πριν ο ΠΑΟΚ δοκιμαστεί στην έδρα της Λαμίας για την 10η αγωνιστική της Superleague.

Ο τερματοφύλακας του "δικέφαλου του βορρά" δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο ανεπιτυχές αποτέλεσμα απέναντι στην

Αϊντχόφεν, υπογραμμίζοντας το ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με ένα πολύ καλό και με ένα κακό, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης σύμφωνα με τον Αργεντινό.

Ο Ρέι δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την θετική έκβαση των πραγμάτων σε σχέση με τον όμιλο στο Europa League, ενώ στάθηκε και στην δυσκολία του αγώνα που ακολουθεί στην Λαμία με την τοπική ομάδα.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ρέι: "Έχει πολύ χαρακτήρα η ομάδα" The EXPERTS Submitted by csaran on Σάβ, 11/28/2020 - 21:35 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/RAY_281120.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την συνέχεια της ομάδας του και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις αλλά και σε αυτές για το πρωτάθλημα της Superleague, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο csaran On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την συνέχεια της ομάδας του και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις αλλά και σε αυτές για το πρωτάθλημα της Superleague, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία. Article publish on Κυρ, 11/29/2020 - 11:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα