Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ, το 2-3 που "έσπασε" καρδιές (vid)

Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ, το 2-3 που "έσπασε" καρδιές (vid)npiliosΚυρ, 11/29/2020 - 11:36

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε η τελευταία επίσκεψη της ΑΕΚ στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να παίρνει κεφάλι μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά την Ένωση να παίρνει το σπουδαίο τρίποντο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ένωση ταξίδεψε στην  Τρίπολη με ένα τεράστιο "πρέπει" στις αποσκευές της μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ξάνθη

στο ΟΑΚΑ, αλλά και καινούριο προπονητή στον πάγκο της, τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο Φερνάντεθ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3', αλλά η ΑΕΚ είχε διπλή απάντηση με Ολιβέιρα και Λιβάια.

Στο 73' και κόντρα στη ροή του ματς ο Αστέρας ισοφάρισε με πέναλτι του Μπαράλες, για να έρθει ως από μηχανής Θεός ο Σιμόες στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων να γράψει το τελικό 2-3.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ, το 2-3 που "έσπασε" καρδιές Submitted by npilios on Κυρ, 11/29/2020 - 11:35 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/to_siglonistiko_2_3.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Συγκλονιστική εξέλιξη είχε η τελευταία επίσκεψη της ΑΕΚ στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να παίρνει κεφάλι μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά την Ένωση να παίρνει το σπουδαίο τρίποντο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Συγκλονιστική εξέλιξη είχε η τελευταία επίσκεψη της ΑΕΚ στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να παίρνει κεφάλι μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά την Ένωση να παίρνει το σπουδαίο τρίποντο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Article publish on Κυρ, 11/29/2020 - 11:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα