Αλμπάνης: "Η ΑΕΚ οφείλει να πρωταγωνιστεί" (vid)

Αλμπάνης: "Η ΑΕΚ οφείλει να πρωταγωνιστεί" (vid)gvasilioΚυρ, 11/29/2020 - 11:11

Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για το κλίμα στην ΑΕΚ, τη συνέχεια για την ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης, το συμβόλαιό του και τον Μαραντόνα. 

“Υπάρχει στεναχώρια μετά την ήττα από τη Ζόρια, αλλά πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά” είπε ο Χρήστος Αλμπάνης για

το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας για να αναφερθεί στην απογοήτευση των φιλάθλων της ΑΕΚ:

Δείτε όσα δήλωσε ο Εμάνουελ Ινσούα αποκλειστικά στο Novasports.gr

“Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ οφείλει πάντα να κυριαρχεί και να πρωταγωνιστεί. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να αντιστρέψουμε λιγάκι την όλη κατάσταση. Να φανούμε ανταγωνιστικοί για το γόητρο της ομάδας και για το δικό μας και από εκεί και πέρα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε Κύπελλο και πρωτάθλημα”. 

Όσο για τον αγώνα με τον Αστέρα, ο Αλμπάνης τόνισε μεταξύ άλλων: “Η Τρίπολη είναι μια αξιόλογη ομάδα με ευυπόληπτους ποδοσφαιριστές. Πάντα ανταγωνιστική. Θέλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας, να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε τη νίκη”.

Στο Νovasports.gr μίλησε και ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ κατέθεσε τις δικές του εμπειρίες από τις "μονομαχίες" με τον Ντιέγο Μαραντόνα στο Campionato. 

Ο Έλληνας εξτρέμ βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Αλμπάνη να μην απαντά, διότι “οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και η συνέχεια θα δείξει”, ενώ για την επιστροφή του στην ενδεκάδα της Ένωσης υποστήριξε: “Πάντα είναι ωραίο να βοηθάς την ομάδα σου να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαι πάντα προετοιμασμένος να αξιοποιήσω τον χρόνο συμμετοχής που θα μου δοθεί και να το απολαύσω". 

Δείτε επίσης όσα είπε ο Εμάνουελ Ινσούα για τον Ντιέγο Μαραντόνα.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Αλμπάνης: "Η ΑΕΚ οφείλει να πρωταγωνιστεί" (vid) Submitted by tnal on Κυρ, 11/29/2020 - 11:33 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/ALMPANIS_WEB_281120.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για το κλίμα στην ΑΕΚ, τη συνέχεια για την ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης, το συμβόλαιό του και τον Μαραντόνα.  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για το κλίμα στην ΑΕΚ, τη συνέχεια για την ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης, το συμβόλαιό του και τον Μαραντόνα.  Article publish on Κυρ, 11/29/2020 - 11:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα