ΠΣΖ: Αυτή είναι η κρυφή συμφωνία με τον Εμπαπέ! (pic)

Στο «κέντρο» της επικαιρότητες ο Κιλίαν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σταρ με την έλευση του νέου χρόνου έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, καθώς το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζεμέν εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα ο 25χρονος μίλησε στα ΜΜΕ της Γαλλίας

και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, ενώ έκανε λόγο για συμφωνία με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπεν Τζέικομπς η συμφωνία αφορά τα μπόνους αφοσίωσης του Εμπαπέ στους πρωταθλητές Γαλλίας. Αν ο Γάλλος διεθνής αποφασίσει να αποχωρήσει από την Παρί, τότε θα χάσει τα μπόνους, ουσιαστικά πρόκειται για ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

«Δεν έχω πάρει ακόμα κάποια απόφαση αλλά έχουμε συμφωνία με τον Αλ Κελαϊφί για το καλό και των δύο πλευρών. Η προσοχή πρέπει να είναι στην ομάδα και όχι σε εμένα. Το 2022 δεν ήξερα τι θα κάνω μέχρι τον Μάιο. Εάν ήξερα τι θα έκανα δεν θα τραβούσα την υπόθεση. Δεν έχει νόημα αυτό», δήλωσε ο Εμπαπέ.

Exclusive: Kylian Mbappe has agreed to forgo €70-80m if he leaves PSG on a free. Agreement is variable and complicated. Not as simple as just discounting his loyalty bonus, although an instalment has already been waived. If Mbappe stays he'll be entitled to this back. pic.twitter.com/bjX7Rok1JC

— Ben Jacobs (@JacobsBen) January 4, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα