Ολυμπιακός: Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του Καρβαλιάλ

08:42 5/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά. Εντός και εκτός γηπέδου. Τα όσα έγιναν με τον Μαντί Καμαρά δε γίνονται σε κανένα σοβαρό κλαμπ. Θυμίζει ξέφραγο αμπέλι, που ο καθένας είτε δημοσιογράφος, είτε οτιδήποτε άλλο, παίζει με το όνομα του συλλόγου. Δεν είναι και πολύ παλιά η υπόθεση Χουάνγκ π.χ. πριν πάει στον Ερυθρό Αστέρα. Αυτά δεν είναι καλά για ένα σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Αν και διαψεύστηκε

πως έδωσε συνέντευξη ο Καμαρά. Η ουσία είναι άλλη.

Όλα φυσικά ξεκινούν από την καθημερινότητα, το τι συμβαίνει στο κλαμπ και αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός εκεί χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Για τη Λαμία πάνω κάτω τα περισσότερα έχουν γραφτεί.

Το ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια δεδομένο. Εκτός της ευκαιρίας του Μασούρα, η ομάδα του Καρβαλιάλ ήταν τυχερή που δεν έχανε 2-0 ή και 3-0.

Ο πορτογάλος τεχνικός είναι λογικό να το προσπαθεί αλλά και να βρίσκεται κάπου στη μέση του ωκεανού. Δεν ξέρει και ο ίδιος από που να το πιάσει και που να το αφήσει.

Ο Καρβαλιάλ φαίνεται και εκείνος μπερδεμένος. Στη Λαμία π.χ. ένα τακτικό του λάθος έκανε μπαμ. Και αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Το 4-2-3-1 που κατέβασε την ομάδα του ήταν μόνο στα χαρτιά. Επί της ουσίας έπαιζε φορ ο Μασούρας και ο Ολυμπιακός δεν είχε δεξί εξτρέμ. Ο Ροντινέι είχε όλη την πλευρά, έχει που έχει αμυντικές αδυναμίες, τον έβαλαν στη μέση οι της Λαμίας και έβλεπε ποδοσφαιρικούς εφιάλτες. Ούτε λόγος φυσικά να καλύψει ο χαφ την απουσία του εξτρέμ στο αμυντικό transition.

Όλα αυτά δείχνουν και μια ομάδα που δεν έχει αρχή μέση και τέλος.

Μεγάλο fail.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Αυτό, Καρβαλιάλ,olybiakos, afto, karvalial