Πρόκριση για Μπράιτον, Λέστερ, έκπληξη από Λούτον, ρεβάνς για Λιντς (highlights)

Στην φάση των 16 του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκαν Μπράιτον, Λούτον, Λέστερ, ενώ σε ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση μεταξύ της Λιντς και της Λούτον.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Μπράιτον 2-5

Με πρωταγωνιστή τον Ζοάο Πέδρο που πέτυχε χατ-τρικ, η Μπράιτον δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ, επικρατώντας με 5-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπουονανότε στο 14′, ενώ στο 29′ ο Ζοάο Πέδρο από το σημείο του πέναλτι έκανε το 0-2. Η Σέφιλντ

έβγαλε αντίδραση στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και ισοφάρισε σε 2-2 με γκολ των Χάμερ (44′) και Οσούλα (45′). Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ με το πέναλτι του Βραζιλιάνου επιθετικού στο 52′, ενώ ο ίδιος παίκτης “σφράγισε” την πρόκριση με γκολ στο 67′. To τελικό αποτέλεσμα σημειώθηκε στο 90+7′ από τον Ντάνι Γουέλμπεκ.

Λέστερ – Μπέρμιγχαμ 3-0

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο ματς για την Λέστερ στην Championship, καθώς επικράτησε 3-0 της Μπέρμιγχαμ για το FA Cup. ΟΙ “αλεπούδες” δυσκολεύτηκαν μόνο για ένα ημίχρονο, όμως το γρήγορο γκολ του Βάρντι στο 47′ έδωσε το πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Ο Ακγκούν στο 72′ και ο Πρατ στο 88′ ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο της ομάδας του Έντσο Μαρέσκα.

Έβερτον – Λούτον 1-2

Με γκολ στο 6ο λεπτό του εξτρά χρόνου η Λούτον έκανε την έκπληξη στο “Γκούντισον Παρκ” όπου επικράτησε 2-1 της Έβερτον και προκρίθηκε στην φάση των 16 του κυπέλλου Αγγλίας. Η ομάδα του Έντουαρντς προηγήθηκε στο 39′ με το αυτογκόλ του Μικολένκο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Χάρισον στο 55′. Και εκεί που όλα έδειχναν πως η πρόκριση θα κριθεί σε ρεβάνς, ήρθε το γκολ του Γούντροου στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων για να δώσει την πρόκριση στην Λούτον.

Λιντς – Πλίμουθ 1-1

Στο “Home Park” θα κριθεί η πρόκριση μεταξύ της Λιντς και της Πλίμουθ, καθώς ο αγώνας στο “Elland Road” τελείωσε στο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31ο λεπτό με το γκολ του Άντονι, ωστόσο η Πλίμουθ κατάφερε να αποφύγει την ήττα και να στείλει σε ρεβάνς την πρόκριση χάρη στο γκολ του Άνταμ Ρέιντελ στο 73′.

Keywords
Τυχαία Θέματα