Προανήγγειλε rotation o Αντόνιο Κόντε ενόψει Καραμπάγκ

Τη νίκη που θα της δώσει την δυνατότητα να «κλειδώσει» την πρόκριση, θα επιδιώξει την Τετάρτη η Τσέλσι απέναντι στην Καραμπάγκ στο Μπακού. Η ευρεία νίκη με σκορ 6-0 στο πρώτο ματς στο Λονδίνο δεν εφησυχάζει τον Αντόνιο Κόντε. Άλλωστε από τότε η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν έχει βελτιωθεί θεαματικά και στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, έχασε οριακά με 2-1 από τη Ρόμα και πήρε 2 ισοπαλίες εντός και εκτός έδρας με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Πρέπει να το ξεκαθαρίσω, ότι αν κανείς πιστεύει ότι σίγουρα θα νικήσουμε, θα έχουμε πρόβλημα. Για εμάς το παιχνίδι
με την Καραμπάγκ είναι πολύ σημαντικό και δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως» τόνισε εμφατικά ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος προανήγγειλε rotation, ώστε να κρατήσει την ομάδα του «φρέσκια» καθώς το Σάββατο ακολουθεί το ντέρμπι με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

«Οπωσδήποτε πρέπει να πάρω τις σωστές αποφάσεις γι΄αυτά τα παιχνίδια, γιατί παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες μου και είναι απόλυτα φυσιολογικό να κάνω rotation στην ομάδα».

Και κατέληξε ο προπονητής της Τσέλσι:
"Έχω μια ομάδα με μεγάλη ωριμότητα και οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του παιχνιδιού. Πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση στον αντίπαλο και να νικήσουμε μια καλή ομάδα".
Keywords
Τυχαία Θέματα