Γκουαρντιόλα: «Λυπήθηκα για την απόλυση Πιούλις»

Την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Τόνι Πιούλις και να πιει μαζί του ένα καλό κόκκινο κρασί, θα ήθελε να έχει στο μέλλον ο Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως δήλωσε ο Ισπανός μετά την απόλυση του συναδέλφου του από τη Γουέστ Μπρομ.

Ο σύλλογος από τα Μίντλαντς ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη λύση της συνεργασίας του με τον Αγγλο τεχνικό, μετά την ήττα (0-4) από την Τσέλσι και τις δύο νίκες σε 21 αγώνες.

«Στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά στον Τόνι, όπως
είχα κάνει και με τον Σλάβεν Μπίλιτς όταν έφυγε από τη Γουέστ Χαμ. Ετσι είναι τα πράγματα τώρα. Όταν ήμουν μικρότερος, έλεγαν ότι στην Αγγλία σέβονται τα συμβόλαια και ότι οι προπονητές δεν απολύονται ποτέ. Στις μέρες μας, είναι τα ίδια παντού και πρέπει να το αποδεχτούμε», σχολίασε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.

«Ολοι ξέρουν ότι όταν δεν υπάρχουν αποτελέσματα… οι προπονητές μπορεί να πάρουν πρωτάθλημα και μήνες μετά να απολυθούν. Ετσι είναι η κατάσταση και πρέπει να το καταλάβουμε και να το αντιμετωπίσουμε. Είμαι απογοητευμένος, επειδή έχω εξαιρετική σχέση με τον Τόνι Πιούλις. Είναι εκπληκτικός και ευγενέστατος. Πάντα πίναμε ένα καλό κόκκινο κρασί. Ελπίζω να το ξανακάνουμε και στο μέλλον», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα