Πογκμπά: « Χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές»

Ο Πολ Πογκμπά τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κερδίσει τον τίτλο του αγγλικού πρωταθλήματος γιατί ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει στην διάθεση του πλέον ποδοσφαιριστές όπως τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και τον Μάρκο Ρόχο.

«Για να κερδίσει το πρωτάθλημα χρειάζεσαι όλους τους παίκτες σου. Όταν έχεις ένα τραματισμό δεν σε βοηθάει. Είναι πάντα καλύτερα να έχεις όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση σου. Επέστρεψαν οι Ζλάταν και Ρόχο μετά από μεγάλη απουσία.ήταν δύσκολο για αυτούς, αλλά συνέχισαν να πιστεύουν και να δουλεύουν μέχρι να αγωννιστούν ξανά. Τους χρειαζόμαστε
για να κερδίσουμε το τίτλο και είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψαν», δήλωσε στο MUTV.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που είχε την προηγούμενη χρονιά: «Το περισσότερο μέρος τησ χρονιάς είχα μικρά προβλήματα με τραυματισμούς. Έπρέπει να τα αντιμετωπίσω και να επιστρέψω υγιής στο αγγλικό πρωτάθλημα που είναι διαφορετικό από την Ιταλία. Είναι πιο απαιτητικό και πρέπει να σκέφτεσαι μόνο την αποθεραπεία σου, έχεις και περισσότερα παιχνίδια. Νιώθω καλά που επέστρεψα. Έχω προπονήθει πολύ σκληρά και να επιστρέψω σε φόρμα. Η σεζόν είναι πολύ μεγαλή και πρέπει να είμαι έτοιμος, όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές. Η επιστροφή μου, το να παίξω ξανά, να δω το Ολντ Τράφορντ, να δω τους φιλάθλους μας, να σκοράρω στην επιστροφή μου, όλα αυτά με κάνουν να νιώθω ευλογημένος. Αλλά έπρεπε να κερδίσουμε αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα