Πιο λαμπερό το αστέρι του Κόνιαρη

Η συγκυρία τα έφερε έτσι, ώστε ο Αντώνης Κόνιαρης πολύ γρήγορα μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών με την Εθνική Ελλάδας το περασμένο καλοκαίρι στο Ηράκλειο να βρεθεί και στην Εθνική Ανδρών και να ετοιμάζεται να δώσει προκριματικούς αγώνες για το επόμενο Μουντομπάσκετ.

Η στιγμή μοιάζει ιδανική για τον παίκτη του ΠΑΟΚ,
καθώς πριν την κλήση του στην Εθνική Ανδρών έκανε τα καλύτερά του παιχνίδια με την ομάδα του. Απέναντι σε Άρη, Νεπτούνας και Ρέθυμνο μέτρησε συνολικά 24 ασίστ, κάνοντας μόνο 4 λάθη, στοιχεία που δείχνουν ότι στο κεφάλι του δουλεύει... ηλεκτρονικός υπολογιστής!

Όσο το αστέρι του 20χρονου παίκτη θα γίνεται πιο λαμπερό, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα και για τον «Δικέφαλο», που ποντάρει πολλά στο ταλέντο του Κόνιαρη. Αν μη τι άλλο, λοιπόν, η κλήση του στην Εθνική δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο στον «ασπρόμαυρο» σύλλογο.
Σήμερα (21/11), μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης υπάρχει σχετικό θέμα για τη συνύπαρξη στην Εθνική Αντρών του Κόνιαρη με τον Βασίλη Μουράτο, οι οποίοι ξεκίνησαν μαζί να φορούν το εθνόσημο από το 2012, ως μέλη της Εθνικής Παμπαίδων τότε.

Το σχετικό θέμα, που συνοδεύεται και από δύο φωτογραφικά στιγμιότυπα, αναφέρει:
«Είναι μόλις 20 χρονών, πριν λίγους μήνες πανηγύρισαν παρέα την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στο Ηράκλειο, αλλά φορούν την φανέλα με το εθνόσημο ήδη μια πενταετία. Ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Βασίλης Μουράτος συναντήθηκαν το 2012 στην Εθνική Παμπαίδων και σήμερα βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον στην Εθνική Ανδρών».
Keywords
Τυχαία Θέματα