Γρίφος τα πλάνα του Λεμονή (vid)

Λισσαβόνα: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς

Το "Ζοσέ Αλβαλάδε" γνώρισαν το βράδυ της Τρίτης οι πρωταθλητές Ελλάδας, κάνοντας τη μοναδική προπόνηση επί πορτογαλικού εδάφους, πλάνα της οποίας σας προσφέρει το novasports.gr.

Στο γήπεδο αυτό οι παίκτες του Τάκη Λεμονή θα επιδιώξουν να πορευτούν στο μονόδρομο της νίκης την Τετάρτη στο ματς με τη Σπόρτινγκ, ώστε να συνεχίσουν να κάνουν ευρωπαϊκά όνειρα.

Ο Τάκης Λεμονής κρατάει
κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα. Είναι σαφές πως θα ρίξει και πάλι το βάρος στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού, αναγνωρίζοντας τις μεγάλες δυνατότητες της Σπόρτινγκ στην επίθεση. Βεβαίως, όχι στο βαθμό που το έκανε στο Τορίνο και κυρίως στη Βαρκελώνη, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να φθάσουν στη νίκη.

Για την ενδεκάδα δεν μπορεί να μιλήσει κάποιος με βεβαιότητα. Πάντως, τις περισσότερες πιθανότητες για να παίξουν από την αρχή συγκεντρώνουν οι Προτό, Ελαμπντελαουί ή Φιγκέιρας, Μποτία, Ενγκελς, Κούτρης, Ταχτσίδης, Ρομαό, Οτζίτζα, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά ή Καρσελά.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Ζιλέ και να μείνει στον πάγκο ο Οτζίτζα, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα