Αντρέ Πίντο: «Μας ενοχλεί όταν δεν κερδίζουμε»

Μόνο για τη νίκη θα μπει στο γήπεδο η Σπόρτινγκ κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως είπε ο Αντρέ Πίντο στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

Πιστεύετε ότι θα κάνετε το ίδιο με αυτό που κάνατε στο Καραϊσκάκη;
Δεν θα παίξουμε διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ματς. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Αναγνωρίζουμε ότι έχουμε κάποιες δυσκολίες, ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά
οι λεπτομέρειες σε αυτό το ματς θα κάνουν τη διαφορά. Θα δούμε πώς θα μπούμε στο παιχνίδι.

Μάλλον θα είσαι βασικός. Για τον Ολυμπιακό είναι “τελικός”. Πώς θα το δείτε εσείς το παιχνίδι;
Εμείς είμαστε υπεύθυνοι, σκεφτόμαστε πολύ το αυριανό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι έχουμε πιθανότητες να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θέλουμε περισσότερο και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε. Να περάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι, αν και ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Η Σπόρτινγκ θα μπει δυναμικά στο παιχνίδι κι αν ο προπονητής μου με επιλέξει να παίξω, θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε όλοι έτοιμοι για το παιχνίδι. Όχι μόνο εγώ.

Επειδή έπαιξες στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που μπορεί να φέρει ο Ολυμπιακός στην Σπόρτινγκ;
Ξέρουμε τι αλλαγές έχουν γίνει στον Ολυμπιακό. Είναι πιο δυνατή και πιο συγκεντρωμένη ομάδα πλέον. Παίζει πολύ καλά την αντεπίθεση. Τα γνωρίζουμε όλα αυτά, αλλά είναι σημαντικό να τα προσέξουμε και να κερδίσουμε τον αγώνα.

Η Σπόρτινγκ έφτασε κοντά στη νίκη στα τελευταία ματς, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες κάποιους βαθμούς.
Ολα τα ματς που δεν κερδίζουμε, μας ενοχλούν. Εμείς προσπαθούμε πάντα να κερδίζουμε. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά στα ματς που δεν κερδίζουμε. Εμείς προσπαθούμε να μάθουμε και από τις νίκες, και από τις ήττες για να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο ματς. Οπως για παράδειγμα με τον Ολυμπιακό που θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα