Πέλκας: «Το μάτι σήμερα γυάλιζε» (video)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη συγκέντρωση της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι από την Κυριακή που μαζευτήκαμε είμαστε έτσι και σήμερα το βγάλαμε από το πρώτο λεπτό. Αυτό ήταν το ζητούμενο να είμαστε όλοι στο 100%, αυτό λέγαμε από εμάς θα κρινόταν το παιχνίδι, το πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε το τι πάθος θα βγάλουμε. Τελείωσε αυτό το ματς, θα το χαρούμε σήμερα και από αύριο ξεκινάμε προετοιμασία για τον μεγάλο τελικό.

Για τον ενθουσιασμό των παικτών να ξαναβρεθούν μαζί: «Από το Νοέμβριο πέρασαν αρκετοί μήνες, δεν υπήρξε μία μέρα που να μη σκεφτόταν το ματς που είχαμε να παίξουμε.

Ευτυχώς σήμερα δείξαμε ότι είμαστε στο 100% όλοι, το μάτι γυάλιζε. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, το ένα βήμα έγινε έχουμε τώρα το πιο σημαντικό που είναι την Τρίτη και πρέπει εκεί να τα δώσουμε όλα για όλα».

Για τις επιλογές του Πογιέτ: «Είμαστε 25-30 παιδιά ετοιμοπόλεμοι, θέλουμε πάρα πολύ να ερχόμαστε εδώ. Υπάρχει μία χαρά, μία υγεία όταν βρισκόμαστε μεταξύ μας, είμαστε καλή παρέα και αυτό φαίνεται, αλλά πρέπει κάθε φορά να το αποδεικνύεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο πρέπει κάθε μέρα να αποδεικνύεις ποιος είσαι, έτσι πρέπει να προχωράει η εθνική να το δείχνουμε συνέχεια».

Για το γκολ που πέτυχε με το κεφάλι: «Έχω βάλει γενικά με το κεφάλι, βρίσκω τον τρόπο αν και δεν είμαι πρώτο μπόι. Ήταν εκπληκτική η σέντρα του Μασούρα, μου το είπε πριν το ματς ότι θα τη φέρω εκεί. Αυτό που είδα σήμερα από όλα τα παιδιά ήταν πάρα πολύ όμορφο και νιώθαμε κι εμείς καλά και πολύ έτοιμοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα