Survivor 22-3: Θα τα βρουν Δαλάκα και Γκιουλέκας;

Survivor 22-3: Ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν έχει κανένα θέμα μαζί της στο Survivor. Σε κάθε ευκαιρία αποθεώνει την αγωνιστικότητά της και το πόσο δυνατή παίκτρια είναι. Η Κατερίνα Δαλάκα όμως δεν έχε την ίδια άποψη. Θα τα βρουν;

Το αν θα τα βρουν οι δύο καλύτεροι παίκτες της κόκκινης ομάδας είναι ένα από τα θέματα στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Είπαμε, τσακωμένοι δεν είναι. Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά». Ποιο είναι αυτό; Τρεις φορές οι Κατερίνα Δαλάκα έχει προτείνει να πάει

ο Γιώργος Γκιουλέκας στην μπλε ομάδα για να ησυχάσουν οι κόκκινοι.

Πρώτη φορά το είπε… χαλαρά σε ένα συμβούλιο. Δεν το έκανε μεγάλο θέμα. Παρότι, ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν έξαλλος με το πώς χωρίστηκαν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Στη συνέχεια βέβαια τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Αιτία; Η άρνηση του Γιώργου να παίξει στα δεύτερα ματσαρίσματα, στην 4η ασυλία.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν έξαλλη μετά από αυτή την απόφαση, αλλά δεν κάθεται να κλαίει και τη μοίρα της. «Ας μας κάνει τη χάρη η παραγωγή να στείλει τον Γιώργο στους μπλε να ησυχάσουμε κι εμείς, κι αυτός», είπε. Το ανέφερε πριν από το αγώνισμα επάθλου, αλλά και στο συμβούλιο της Τετάρτης.

Survivor 22-3: Η νίκη ηρέμησε τα πράγματα;

ΟΙ Διάσημοι κέρδισαν τον πρώτο τους αγώνα με αυτή τη σύνθεση. Μάλιστα, η τελευταία αναμέτρηση ήταν flag race με την Δαλάκα και τον Γκιουλέκα. Πέντε πόντους έφερε η Κατερίνα (είχε εμπλοκή βασικά), τρεις ο Γκιουλέκας. Όλη η ομάδα αυτοί οι δύο είναι. Δεν μπορούν να μην είναι μονιασμένοι.

Πάντως, η τελευταία αναμέτρηση έφερε την τελική νίκη με τους δυο τους πρωταγωνιστές. Στο τέλος, η Κατερίνα πήγε να πανηγυρίσει με την ομάδα της, ο Γκιουλέκας πήγε στον Τζέιμς. Οι δυο τους δεν έκαναν κάτι μαζί. Βέβαια, ο Γκιουλέκας στη συνέχεια πήγε μαζί στην ομάδα του.

Έχει ραγίσει το γυαλί ανάμεσά τους άραγε, ή σώνεται το πράγμα; Η εκτίμησή μου είναι πως το ότι αγωνιστικά είναι καλοί παίκτες μαλακώνει κάπως τα όσα σκέφτεται η Δαλάκα. Στο τέλος μάλιστα είχε όρεξη και για αστειάκια. Είμαστε ζευγάρι, δεν τα έχουμε… Ωστόσο, έχουμε επεισόδια ακόμα να δούμε.

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα