Εθνική Ελλάδας: Σκοράρει κατά ριπάς και θέτει… νέα στάνταρ με τον Πογέτ !

Η Ελλάδα πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στο Καζακστάν σκοράροντας 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται με 5-0 κάτι το οποίο έχει κάνει πέρσι και δεκαεπτά χρόνια πριν. Η ομάδα του Πογιέτ κατάφερε μέσα σε 6 μήνες να πετύχει 2 φορές 5 γκολ σε ένα παιχνίδι.

Συγκεκριμένα στον αγώνα της Εθνικής κόντρα στο Γιβραλτάρ στην OPAP

Arena πέτυχε ξανά 5 γκολ για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Μάλιστα, σκόρερ ήταν ο Μαυροπάνος με δύο γκολ (23′, 83′), ο Μασούρας με άλλα τόσα (70, 90+1′), ενώ ο Πέλκας είχε ανοίξει τον δρόμο για τη νίκη στο 9′.

Και το 2007 η Ελλάδα σημείωσε 5 γκολ απέναντι στη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2008 και μάλιστα στο τέλος πανηγύρισε την πρόκριση. Συγκεκριμένα, πέτυχε 4 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με 5-0 . Οι σκόρερ του παιχνιδιού ο Φάνης Γκέκας με χατ τρικ (33′, 72′, 74′), ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Άγγελος Μπασινάς (54′) και Γιάννης Αμανατίδης (62′).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει σκοράρει πέντε γκολ και κόντρα στη Λετονία τον Οκτώβριο του 2009, αλλά εκείνο το ματς ήταν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Γκέκα να πετυχαίνει καρέ τερμάτων και τον Σαμαρά να σημειώνει το άλλο τέρμα. Αυτές είναι οι… πεντάρες της Εθνικής μας τα τελευταία 20 χρόνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα