Παντελίδης: "Αξίζαμε τη νίκη", Βούλιτς: "Συγνώμη..."

Εκ διαμέτρου αντίθετα τα συναισθήματα και οι αντιδράσεις στις δηλώσεις των προπονητών του Αστέρα Τρίπολης και του Απόλλωνα Σμύρνης μετά το ματς της Ριζούπολης.

Σαφώς ικανοποιημένος ήταν ο Σάββας Παντελίδης μετά τη σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα στην Ριζούπολη, τόσο για τους βαθμούς όσο και για την απόδοση της ομάδας του. Αναλυτικά τόνισε:

«Πετύχαμε μια εξαιρετική νίκη. Είχαμε κάνει τέσσερις σερί νίκες και παίζαμε με έναν αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς. Ήταν μια πάρα πολύ
σημαντική νίκη. Έχω διακρίνει δύο σημαντικά στοιχεία. Το άσχημα είναι ότι ήμασταν κακοί από το 30’ μέχρι το 60’, είχαμε νευρικότητα και αφήναμε τον αντίπαλο να απειλήσει. Βγάλαμε αντίδραση, όμως, μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Αλλάξαμε τον σχηματισμό, βάλαμε πιο πίσω τον Τόνσο για να ξεφύγει από τα μαρκαρίσματα τον αντιπάλων και να κρατήσει την μπάλα. Στο τέλος νομίζω πως εμείς ήμασταν αυτοί που αξίζαμε τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε από την Τρίπολη. Αν κερδίσουμε την Κυριακή θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την σωτηρία. Δεν κοιτάω τόσο μακριά, δεν κοιτάω την πρώτη πεντάδα, εκτός αν στο τέλος είμαστε ψηλά και κοντά σε αυτές τις θέσεις».
Αν φοβήθηκε το ματς μετά την ισοφάριση του Απόλλωνα: «Φοβήθηκα το ματς γιατί δεν ήμασταν σε καλό μουντ, κάναμε λάθη και δίναμε στους αντιπάλους την ευκαιρία να απειλήσει. Η ορμή και το πάθος του Απόλλωνα μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά. Η αλλαγή του Τόνσο στον αγωνιστικό χώρο μας βοήθησε. Το δεύτερο γκολ ήταν απόρροια συνδυαστικού παιχνιδιού. Μας βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές στην εξέλιξη του αγώνα».

Βούλιτς: "Συγνώμη από τον κόσμο"

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καταφανώς ανώτερος από τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη και ο τεχνικός των γηπεδούχων δεν είχε κανένα πρόβλημα να το παραδεχτεί. Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε η συγνώμη που ζήτησε από τον κόσμο.

"Καταρχάς θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, ο οποίος δεν περίμενε να έρθει αυτή η ήττα σήμερα. Σήμερα κέρδισε η καλύτερη ομάδα, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Το σημερινό ματς κρίθηκε από την έλλειψη συγκέντρωσης που είχαν οι παίκτες μου αλλά και από την πολύ πίεση που έχουν. Χάνουν την συγκέντρωσή τους στα τελευταία λεπτά».

Για τον Καστιγέχος και τον λόγο που έμεινε εκτός αποστολής: «Για λόγους τακτικής έμεινε εκτός. Δεν είχε κάτι συγκεκριμένο, κάποιο πρόβλημα. Απλώς θεωρώ και τους άλλους επιθετικούς της ομάδας ισάξιους του».

Για το αν αισθάνεται πίεση για την θέση του στον πάγκο: «Όχι, αντικατέστησα τον προηγούμενο προπονητή. Δεν έχω φόβο και δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο. Αυτό που έλειπε από την ομάδα ήταν η φρεσκάδα αλλά μην ξεχνάμε και ότι παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα