Ουζουνίδης: "Είμαι εδώ! Είμαστε Παναθηναϊκός μόνο στο όνομα" (video)

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο κλείσιμο ενός χρόνου στον πάγκο του Παναθηναϊκού μίλησε στα κανάλια Novasports θίγοντας τα κακώς κείμενα του Παναθηναϊκού, τα προβλήματα στην ομάδα, αλλά επανέλαβε ότι είναι εδώ για να βοηθήσει. τη μάχη που δίνουν όλοι όσοι εργάζονται στον Παναθηναϊκό για την επόμενη μέρα του συλλόγου και για το
πόσο τον ενοχλεί ο χλευασμός προς την ομάδα. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως μένει στο τιμόνι της ομάδας του και πως όλοι θα συνεχίσουν για μάχονται και όπου βγει.

Αναλυτικά:

Για το ότι έκλεισε έναν χρόνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Πέρασε μόνο ένας χρόνος ε;

Σας φαίνεται περισσότερος;

Η αλήθεια είναι πως με όλα αυτά που έχουν γίνει είναι σαν να είναι περισσότερος ο χρόνος αλλά δεν πειράζει.
Είναι λίγο πολύ γνωστά τα όσα γίνονται, μη λέμε τα ίδια, όποιος προπονητής έρχεται στον Παναθηναϊκό θέλει τίτλους και να αφήσει το στίγμα του
στην ομάδα. Εγώ ήρθα σε μία δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, είχαν αρχίσει να φαίνονται τα προβλήματα κι έγινα μέρος όλου αυτού του προβλήματος.
Έχει ξεφύγει βέβαια το θέμα από τα όρια του προποητή. Σίγουρα θα ήθελα άλλα πράγματα και θα περίμενα κάτι καλύτερο για την ομάδα, αλλά δεν είναι τι θέλεις, αλλά ποια είναι η πραγματικότητα. Θα πρέπει να την κάνουμει πιο νορμάλ και να προσαρμοζόμαστε σε αυτήν.
Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες ενός προπονητή που δουλεύει στον Παναθηναϊκό είναι να πάρεις πράγματα και να δώσεις, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα στην ομάδα,
δεν ψάχνω δικαιολογίες περίμενα και ήθελα να έχουμε κάνει περισσότερα πράγματα φέτος. Όχι από πέρσι, γιατί πέρσι κάναμε ένα πολύ καλό γκρουπ που πήρε βαθμούς κι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.
Πήραμε παίκτες αλλά ήρθαν σε δύσκολη περίοδο στην ομάδα γι' αυτό πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι στην κρίση μας προς αυτούς.
Περιμενα περισσότερεα πράγατα σίγουρα, αλλά δε μπορώ να είμαι στο μυαλό κανενός για το πως σκέφτεται για τα όσα γίνονται.
Στόχος είναι να λύνονται τα προβλήματα και να περνάμε μέρα τη μέρα στην ομάδα. Δυστυχώς Παναθηναϊκός είμαστε μόνο στο όνομα.

Για το τί είναι το χειρότερο που έχει ζήσει ως τώρα στην ομάδα.

Η συμπεριφορά απέναντι μας είναι το χειρότερο. Είναι αυτό που λέμε καλύτερα να σε βρίζουν παρά να σε κοροϊδεύουν. Όπου και να πάμε μας χλευάζουν, όσοι είναι στην ομάδα θα πρέπει να το δουν αυτό γιατί δεν πρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο σ' έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Για το τι θα ήταν το ιδανικό για εκείνον αν δεν υπήχαν προβλήματα.

Θέλαμε να κακτήσουμε την περσινή ομάδα και να πάρουμε 4-5 παίκτες. Το είχα πει από περσι. Δυστυχώς όμως έπρεπε να μειώσουμε το μπατζετ και έπρεπε να πηγαίνουμε προς τα κάτω τα έξοδα με όλα τα προβλήματα. Θεωρώ πως πέρσι είχαμε καλό γκρουπ, ικανό για καλά πράγματα. Αν είχαμε μείνει έτσι όπως έλεγε και ο μεγαλομέτοχος θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πράγματα. Αυτό όμως ήταν δύσκολο. Η φυγή βασικών παικτών ήταν πρόβλημα, όμως για μένα ήρθαν καλοί παίκτες αλλά με τόσα προβλήματα δύσκολα μπορείς να αποδόσεις όπως μπορείς. Είναι αλλιώς να είσαι απ΄εξω και να κριτικάρεις κι αλλιώς μέσα στην ομάδα με τόσα προβλήματα.
Όχι μόνο εγώ αλλά όλοι όσοι είναι εδώ ακόμα κι όσοι εργάζονται εδώ προσπαθούν για το καλύτερο. Αλλιώς θα ήταν τα πράγματα αν υπήρχε κανονικότητα και με καθαρό μυαλό ετοιμάζαμε την προπάνηση. Για μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός το αγωνιστικό έρχεται πλέον δεύτερο. Οφείλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύερτο. αν πετύχουμε οκ αν πάλι όχι θα έχουμε ψηλά το κεφάλι.

Για το ότι χλευάζεται η ομάδα

Είναι το χειρότερο για μένα. Πάμε στο γήπεδο και μας χλευάζουν. Μου κάνει εντύπωση αυτό, μακάρι να φύγω εγώ και να έρθει ένας άλλος που θα κάνει κάτι καλύτερο.
Από το καλοκαίρι γίνεται αυτό. Όλοι γράφουν γι αυτό. Όταν όπου πας σου λένε οτι θα τελειώσεις, θα εξαφανιστείς, δεν ξέρω, αυτό είναι πραγματικά το χειρότερο.
Δεν είναι το άτοομο ας φύγω εγώ κι ας έρθει κάποιος να βοηθήσει.
Το διάστημα των τελευταίων 4 μηνών πέρσι ήταν το καλύτερο. Με σπουδαίες νίκες και καλό ποδόσφαιρο, τέτοιο που ήθελες να βλέπεις την ομάδα να παίζιε, αυτό μας το έλεγαν και οι αντίπαλοι που παίζαμε.

Για την κίνηση των παικτών σε σχέση με το οικονομικό.

Περιμένουμε αποτελέσματα όμως, Τα παιδιά κάνουν κινήσεις από την πλευρά τους, αλλά θέλουν πράξεις. Μπορεί μια πρσφυγή να φαίνεται στον κόσμο σαν προδοσία όμως έιναι επαγγελματίες. Είναι η δουλειά τους, δεν θα κατηγορήσω κανέναν αν κανει προσφυγή. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τα προβλήματα.

Για την πρωτοβουλία Μολίνς

Δεν ήταν έκπληξη για εμένα αυτό που έκανε ο Μολίνς. Το ήξερα. Όλοι μένουν στους ποδοσφαιριστές αλλά υπάρχουν πολλοί σε μία ομάδα. Τα παιδιά κάνουν κινήσεις για να βοηθήσουν όλους όσοι εργάζονται στην ομάδα. Υπάρχουν άνθρωποι που περιποιούνται τους παίκτες, που τους φτιάχνουν φαγητό, που τους κάνουν μασάζ, που τους τα έχουν όλα έτοιμα.

Για την υπόθεση Τσάβες

Ο Αντρές μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήρθε και μου ζήτησε άδεια να πάει στον γιατρό της Μπόκα. Δε μπορούσα όμως να πάρω εγώ την απόφαση και να δώσω άδεια για κάτι τέτοιο. Έμαθα μετά ότι έφυγε. Είναι αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε, αλλά υπάρχουν νόμοι που του δίνουν το δικαωμα να πάει σε γιατρό της επιλογής του. Έχουμε ενημέρωση από τον γιατρό της Μπόκα για μία θλάση που έγινε καλά, αλλά και για κάποια προβληματάκια που βρέθηκαν. Πάντως η κίνησή του με απογοήτευσε. Τον περιμέναμε πολύ, περιμέναμε πολλά από εκείνον, δώσαμε πολλά λεφτά για να τον αποκτήσουμε. Είναι ο επιθετικός μας, αυτός που περιμένεις να σε βοηθήσει.
Τον περιμέναμε να γίνει καλά και δεν περίμενα να κάνει κάτι τέτοιο.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Όταν έχεις περάσει από πολλές ομάδες είναι φυσιολογικό να έχεις δικά σου "παιδιά". Ο Πανιώνιος έχει ξεφύγει αγωνιστικά, έχει αλλάξει επίπεδομ είναι μέσα στην 5αδα του Πρωταθλήματος, με πολύ καλή πορεία και φέτος πιστεύω πως θα είναι ψηλά. Έχει κι αυτός τα προβλήματά του, αλλά ειναι σύσκολη ομάδα. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι

Για τις αλλαγές στο ματς με Ατρόμητο

Αλλαγές που ίσως να έπερεπε να τις είχα κάνει πιο πριν. Δυστυχώς για μένα δεν υπήρξαν παικτες που στα εκτός έδρας παιχνίδια να έφτασαν στο 60% των ικανοτήτων τους.
Θα μου πεις αν έμπαινε το δοκάρι στη Λαμία θα κέρδιζες ή κάποια άλλη φάση. Αλλά δεν το βλέπω έτσι. Και 3-0 να κερδίζαμε την ΑΕΚ πάλι θα έκανα τις αλλαγες για να καταλάβουν οι παικτες πως δεν γίνεται να έχεις πάντα φανέλα βασικού και το ότι όλοι έχουν ευκαιρίες.
Για το πώς θα παίξουμε δε μπορώ να πω. Έχουμε πολλά προβλήματα και πάλι, θα περιμένουμε την προπόνση. Έτσι με τις πολλές αλλαγές δε μπορείς να βρεις συνοχή.
Ακόμα και από το καλοκαίρι είχαμε το ίδιο θέμα, με τις πολλές αλλαγες. Όπως λέω κάνοντας χιούμορ, Παναθηναϊκός είμαστε κάτι θα βγει και σήμερα.

Για το τακτικό κομμάτι του αγώνα με τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος έχει πολύ καλή αμυντική συνοχή και καλό τρανζίσιον. Πρέπει να είμαστε καλοί και συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι για να καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Για τους πολλούς τραυματισμούς

Υπάρχουν πολλοι παράμετροι και διαφορετικές συνθήκες για κάθε τραυματισμό, Σίγουρα μας προβληματίζει. Καποιους αναγκαστικά τους βάζουμε να παίξουν χωρίς να είναι εντελώς έτοιμοι, πρέπει να πέρνουμε ρίσκο αναγκαστικά. Άλλη περίπτωση για παράδειγμα του Κουλιμπαλί και άλλη του Βιαγιαφάνες. Είναι πάντως κάτι που πρέπει να περιορίσουμε αν όχι να εξαφανίσουμε.

Αν ισχύει το ότι είχε κρούση από άλλη ελληνική ομάδα

Το σίγουρο είναι ότι είμαι εδώ. Θα μπρούσα να το έχω κάνει το καλοκαίρι πολύ πιο εύκολα όχι μόνο για ελλάδα αλλά και για ομάδα του εξωτερικού. Έμεινα όμως εδώ για να γίνει κάτι καλύτερο στην ομάδα. Είμαι εδώ και μάζομαι με τα λάθη μου, με τα καλά μου, για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ.

Θα ήθελα να βρεθεί λύση για το σύλλογο. Εμείς πάμε κι ερχόμαστε. Με ενοχλεί και με τσαντίζει αυτό που γίνεται για δεν βγαίνει μία άκρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα