Νάβας: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα»

Απάντηση στις φήμες που θέλουν για ακόμα μία φορά τη Ρεάλ Μαδρίτης να αναζητά τον αντικαταστάτη του έδωσε ο Κέιλορ Νάβας, επιμένοντας ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

Το τελευταίο διάστημα, «υποψήφιος» τερματοφύλακας για μεταγραφή στους «μπλάνκος» είναι ο Κέπα Αριθαμπαλάγκα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, που συζητά την ανανέωση του συμβολαίου του μαζί της, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Η Ρεάλ φέρεται διατεθειμένη να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου του, η οποία εκτιμάται
στα 20 εκατ. ευρώ.

Ο Νάβας, που έχει ακούσει κατά καιρούς πάρα πολλά για τον γκολκίπερ που θα έρθει στο Μπερναμπέου για να παίξει βασικός, επέμεινε ότι «δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να απολαύσω την καριέρα μου και την παρουσία μου στη Ρεάλ».

«Ποτέ κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον και πρέπει να παραμείνω απολύτως ήρεμος, επειδή, ως αυτή τη στιγμή, εγώ είμαι αυτός που βρίσκεται εδώ. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, έτσι ώστε να πιστέψουν σε μένα ακόμα και οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν αυτή τη στιγμή», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα