Ουνιόν – Ρεάλ 2-3 : “Απόλυτη Βασίλισσα” στο Βερολίνο με “Βασιλιά” Χοσέλου! (highlights)

Με ηγέτη και σκόρερ δύο τερμάτων τον Χοσέλου, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε και από το Βερολίνο, επικρατώντας 3-2 της Ουνιόν σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν οι “Μερένχες”, τελευταία στον όμιλο και χωρίς νίκη η Ουνιόν αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ματσάρα στο Βερολίνο

Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, η Ουνιόν έχασε σπουδαία ευκαιρίαμε τον Μπέρενς, ο οποίος είδε τον Κέπα

με εντυπωσιακή επέμβαση να διώχνει τη μπάλα μετά την προσπάθεια του.

Μετά από λάθος γύρισμα του Γκόζενς στο 42ο λεπτό, ο Χοσέλου έχασε μεγάλη ευκαιρία στο Βερολίνο για να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Ουνιόν, ενώ στο 44ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε πέναλτι.

Ο Λούκα Μόντριτς ανέλαβε την εκτέλεση του, ωστόσο ο γκολκίπερ της Ουνιόν κατάφερε να αποκρούσει και και στην επόμενη φάση ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στον Φόλαντ, ο οποίος έκανε το 1-0 για τους Γερμανούς στο 46ο λεπτό!

Ένα – σχεδόν – σίγουρο γκολ “έσωσε” ο Ρονόβ με μια… τρελή επέμβαση στο 55ο λεπτό του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και είπε “όχι” στον Ροντρίγο!

Η “Βασίλισσα” βρήκε το γκολ της ισοφάρισης λίγα λεπτά αργότερα, καθώς με κεφαλιά του Χοσέλου στο 61′ μετά από ασίστ του Ροντρίγο, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 1-1 στο Βερολίνο.

Η ανατροπή για τους “Μερένχες” ήρθε στο 72ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Χοσέλου, ο οποίος πάλι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ουνιόν για το 2-1 των Μαδριλένων.

Oι πεισματάρηδες Γερμανοί πίεσαν τους παίκτες του Αντσελότι και στο 85ο λεπτό έφτασαν στην ισοφάριση με όμορφο τέρμα από τον Άλεξ Κραλ.

Η ελπίδα πρόκρισης για την Ουνιόν κράτησε μόλις ένα τετράλεπτο, αφού ο Ντάνι Σεμπάγιος στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης πέτυχε το τρίτο τέρμα της Ρεάλ Μαδρίτης και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ των Ισπανών.

Ουνιόν: Ρονόβ, Γέκελ (75′ Μπέκερ), Κνόχε, Λέιτε, Ρουσιλιόν, Χάμπερερ, Κεντίρα (75′ Κραλ), Γιουράνοβιτς (82′ Τρίμερ), Φόλαντ (82′ Άαρονσον), Γκόζενς (75′ Λαϊντουνί), Μπέρενς

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα, Λούκας Βάσκεζ, Νάτσο, Άλαμπα, Φραν Γκαρθία (71′ Ρούντιγκερ), Βαλβέρδε (46′ Κροος), Μόντριτς, Σεμπάγιος (90′ Παζ), Μπέλινγχαμ, Χοσέλου, Ροντρίγο (80′ Ντίαζ)

Keywords
Τυχαία Θέματα