Γιουνάιτεντ-Μπάγερν 0-1: Αναμενόμενη κατάληξη στο Μάντσεστερ (highlights)

Η Μπάγερν επιχείρησε χωρίς αποτέλεσμα να απειλήσει τον Ονάνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κίμιχ στο 6ο λεπτό, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ αντέδρασε σωστά απέναντι στον Χάρι Κέιν.

Στο 24’ ο Σό δοκίμασε από μεγάλη απόσταση χωρίς να αιφνιδιάσει τον Μάνουελ Νόιερ.

Το πρώτο μισό της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με τις ομάδες να έχουν καλή αμυντική συμπεριφορά, άμεσο ζητούμενο από τη στιγμή που έρχονταν από πολύ κακή αμυντικά εικόνα στο τελευταίο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πιέσουν ψηλότερα ρισκάροντας

στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπρούνο Φερνάντες έκλεψε τη μπάλα και εκτέλεσε χωρίς να στείλει τη μπάλα στην εστία με τη συμπλήρωση 54ων λεπτών στην αναμέτρηση, ενώ ο Κίμιχ επιχείρησε κάτι αντίστοιχο από μεγάλη απόσταση στέλνοντας τη μπάλα ψηλά, πάνω από τα δοκάρια του Ονάνα.

Στο 71ο λεπτό ο Κομάν παραβίασε την εστία του Ονάνα και η Μπάγερν Μονάχου πήρε προβάδισμα στο σκορ, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις πιθανότητες της Γιουνάιτεντ για πρόκριση.

Το διάστημα μετά το 0-1 είχε πολλές αλλαγές από την πλευρά του Τεν Χάαγ που είχε στο μυαλό του και το επόμενο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ, απέναντι στη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα.

Μετά και τη νίκη της Κοπεγχάγης επί της Γαλατασαράι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στην 4η θέση του ομίλου και αποχαιρέτησε πρόωρα την Ευρώπη. Η Μπάγερν τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Βαράν (80’ Μέινο), Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Άμραμπατ, Φερνάντες, Άντονι (74’ Πελίστρι), Γκαρνάτσο (74’ Μετζμπρι), Χόιλουντ.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Μαζραουί, Ουπαμεκανό, Κιμ, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Κομάν (76’ Τελ), Μουσιάλα (67’ Μίλερ), Σανέ, Κέιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιουνάιτεντ-Μπάγερν 0-1, Αναμενόμενη, Μάντσεστερ,giounaitent-bagern 0-1, anamenomeni, mantsester