Κοπεγχάγη – Γαλατασαράι 1-0: Συνεχίζουν… ευρωπαϊκά (highlights)

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζουν τόσο η Κοπεγχάγη, όσο και η Γαλατασαράι. Οι μεν Δανοί θα παραμείνουν στα σαλόνια του Champions League, η δε ομάδα της Τουρκίας θα περιοριστεί στην δεύτερη τη τάξη διοργάνωση, αυτή του UEFA Europa League.

Σε ένα αγώνα όπου… ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, η Κοπεγχάγη κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε και σε συνδυασμό

με την ήττα της Μαν. Γιουνάιτεντ από την Μπάγερν, κατέκτησε τη νίκη χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Λέραγκερ λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (58΄).

Ελάχιστες ήταν οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ σε μια από τις λίγες επισκέψεις τους στα αντίπλα καρέ, οι δε παίκτες της Γαλατά, ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Στις καθυστερήσεις χάθηκε η πιο κλασσική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που όσο περνούσε η ώρα, περιορίστηκαν στην ιδέα της πρόκρισης έστω και αν αυτή δεν είναι στην κορυφαία διοργάνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κοπεγχάγη ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του (σκόρερ) Λέραγκερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοπεγχάγη – Γαλατασαράι 1-0, Συνεχίζουν…,kopegchagi – galatasarai 1-0, synechizoun…