Ουλμ – Τουρκ Τέλεκομ 79-85: «Ζωντανή» με απίθανο Γουάλας

Η τουρκική ομάδα, μία εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να περάσει νικηφόρα από μία έδρα, που είχε περάσει μόνο η πρωτοπόρος του δεύτερου ομίλου, Μπουργκ.

Για να τα καταφέρει, χρειάστηκε αφενός να «χαλάσει» τον ρυθμό της Ουλμ, να περιορίσει τη δράση της γερμανικής ομάδας και αφετέρου να έχει σε ένα ακόμη σπουδαίο βράδυ τον Ταϊρόν Γουάλας. Η Τουρκ Τέλεκομ ακόμη και όταν έχασε με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο τον Ακιέλ, δεν επηρεάστηκε, στο δεύτερο ημίχρονο

ήλεγξε απόλυτα τον ρυθμό και ακόμη κι όταν είδε την Ουλμ να κάνει την αντεπίθεση της είχε απάντηση.

Έτσι, χάρη σε ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος και πανηγύρισε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, τη δεύτερη φετινή της, που την κρατά ζωντανή στη διεκδίκηση πρόκρισης.

MVP ο Ταϊρόν Γουάλας, που μετά την 30αρα στο ματς με τον Άρη, πέτυχε 31 πόντους με 7/8 τρίποντα, μοίρασε 6 ασίστ και μάζεψε 4 ριμπάουντ, συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Άξιος συμπαραστάτης ο Ίνοκ με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ, καθοριστικό τρίποντο από τον Ουλουμπάι στο φινάλε.

Από την Ουλμ ξεχώρισαν ο Γουίλιαμς με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ και οι Νούνιεζ (12π., 5 ασίστ), Κλιπάιζ (14π., 5 ασίστ).

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 41-40, 56-61, 79-85.

Αναλυτικά ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα