Ουφάνο: «Να συνεχίσει η ΑΕΚ στον ίδιο δρόμο» (video)

Η ΑΕΚ ανταποκρίθηκε καλά στο δυνατό παιχνίδι του Λεβαδειακού και έφτασε στη νίκη όπως είπε ο συνεργάτης του (τιμωρημένου) Μανόλο Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο. «Χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο παίκτες» είπε από την πλευρά του ο Ζοσέ Ανιγκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ουφάνο στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που ο αντίπαλος έπαιξε δυνατά. Ξέραμε πως αν η ομάδα έπαιζε με την ίδια δύναμη και χρησιμοποιούσαμε και την ποιότητα, θα ερχόντουσαν τα γκολ.
Είναι τρεις ακόμη βαθμοί. Να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Και πλέον απ’ αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε το ματς της Πέμπτης που είναι το πιο σημαντικό. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι, να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Και το πόσο ανταγωνιστική είναι η ομάδα, φαίνεται, επειδή είναι ζωντανή και διεκδικεί και τους τρεις στόχους της».

Για την αλλαγή του Σιμόες: «Τον Σιμόες πρέπει να τον βοηθήσουμε. Αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και κυρίως προληπτικά επιλέξαμε να τον αντικαταστήσουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ανιγκό:

«Στο πρώτο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε και ήμασταν καλοί, στο δεύτερο κάναμε δύο μεγάλα λάθη και η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια. Αποδείχθηκε πως τα τρία παιχνίδια μέσα σε επτά ημέρες ήταν καταστροφικά, υπήρχε κούραση, παίξαμε με τους ίδιους παίκτες λόγω των προβλημάτων που έχουμε, πολλούς τραυματίες δηλαδή και έτσι ήρθε το σημερινό αποτέλεσμα.

Χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα περισσότερο».
Keywords
Τυχαία Θέματα