Παραπέμπει στο novasports.gr o Παναιτωλικός...

Παράπονα από τη διαιτησία του Νεοφυτιάδη στο παιχνίδι με τη Λαμία έχουν στον Παναιτωλικό, που παρέπεμψαν με σχετική ανακοίνωσή τους στο θέμα του novasports.gr, για τον πανηγυρισμό του Παπαδόπουλου στο φινάλε.

"Με αυτόν που έπρεπε!

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας Παπαδόπουλος, πανηγύρισε το γκολ της ισοφάρισης στο 97′ με τον άνθρωπο που έπρεπε…

Δείτε στο novasports.gr".

Λίγη
ώρα αργότερα, παραθέτοντας σχετική περιγραφή της εξέλιξης του αγώνα, καυτηρίασαν και πάλι τις αποφάσεις του διαιτητή:

"Εκτός χρόνου (διαιτητής και γκολ)

Η ομάδα μας προηγήθηκε στη Λαμία με κεφαλιά του Ρόσα μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια και σουτ του Μαρινάκη στο οριζόντιο δοκάρι στο 12’ . Εξίσου ωραία επίθεση έγινε στο 24’, την οποία τελείωσε με πλασέ ο Ντίας κάνοντας το 0-2.

Η Λαμία μείωσε στο 69’ με σουτ του Ακόστα και το 1-2 ήταν το σκορ με το οποίο πέρασαν και τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων. Ο διαιτητής Νεοφυτιάδης κράτησε επιπλέον (και χωρίς προφανή λόγο) όσα χρειάστηκαν (3’) για να ισοφαρίσει ο Βουό σε 2-2.

ΛΑΜΑ: Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος (29’ Αναστασόπουλος), Ασίγκμπα, Κουκόλης (42’ Βουό), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι (62’ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσέναμο, Μαρινάκης, Μιχάι, Μόρας, Ρότσα, Μπεχαράνο, Πάουλο, Ντίας, Ρόσα (70’ Κλέσιο), Μάζουρεκ (75’ Τσοκάνης), Μοράρ (79’ Μαρκόβσκι)".
Keywords
Τυχαία Θέματα