Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ο Ντάρκο "κέρασε" τον Ρίμπο στην επιστροφή του (vid)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ο Ντάρκο "κέρασε" τον Ρίμπο στην επιστροφή του (vid)ageorgiΚυρ, 01/03/2021 - 00:00

Μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Ριβάλντο θα συνέχιζε την καριέρα του στην ΑΕΚ, οπότε από μόνη της επιστροφή του στο Καραϊσκακη ως αντίπαλος αποτέλεσε θέμα των ημερών.

Το παιχνίδι μιας και ήταν σχετικά νωρίς στο πρωτάθλημα δεν έκρινε κάτι, ωστόσο η νίκη θα ήταν σημαντική για τη

βαθμολογία και φυσικά το γόητρο. Ο Ριβάλντο είχε ηγετικό ρόλο φυσικά και στη Ένωση και δημιουργούσε το παιχνίδι της ομάδας.

Ωστόσο στην πιο καθοριστική φάση της ΑΕΚ για να προηγηθεί ο Ριβάλντο αστόχησε. Σε μια αντίστοιχη φάση προς το τέλος του αγώνα ο Κοβάσεβιτς δε λάθεψε και οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με 1-0 προς απογοήτευση του βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΑΕΚ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ο Ντάρκο "κέρασε" τον Ρίμπο στην επιστροφή του Submitted by ageorgi on Κυρ, 01/03/2021 - 00:07 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OSFP_AEK_07_08_O_DARCO_KERASE_R… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Μετά από μια τριετία στον Ολυμπιακό ο Ριβάλντο μετακόμισε στην ΑΕΚ και η επιστροφή του στο Καραϊσκάκη ήταν ιδιαίτερη με τον Κοβάσεβιτς να πετυχαίνει γκολ νίκης. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Μετά από μια τριετία στον Ολυμπιακό ο Ριβάλντο μετακόμισε στην ΑΕΚ και η επιστροφή του στο Καραϊσκάκη ήταν ιδιαίτερη με τον Κοβάσεβιτς να πετυχαίνει γκολ νίκης. Article publish on Κυρ, 01/03/2021 - 00:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα