Φίλιππος Βέροιας: Τούρτα... έκπληξη στην προπόνηση

Φίλιππος Βέροιας: Τούρτα... έκπληξη στην προπόνησηntzouaniΣάβ, 01/02/2021 - 23:49

Μία όμορφη έκπληξη επιφύλασσε η αποψινή προπόνηση του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας στη Θεσσαλονίκη για τον γενικό αρχηγό του συλλόγου που είχε τα γενέθλιά του.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» και… μετρ του είδους σε ανάλογες όμορφες πρωτοβουλίες, Δημήτρης Πιτούλιας, λίγο πριν το τέλος της προπόνησης,

κατάφερε να συγκινήσει τον αδελφικό του φίλο, Λεωνίδα Ξανθόπουλο, εμφανίζοντας από το πουθενά στο κλειστό μία τούρτα με αναμμένα κεράκια, στα χέρια του φυσιοθεραπευτή, Κωνσταντίνου Κορωνά.

Υπό τους ήχους του γενέθλιου τραγουδιού, το 36χρονο πλέον τιμώμενο μέλος της διοίκησης, δέχθηκε χαρούμενος μέσα σε χειροκροτήματα τις θερμότερες ευχές αθλητών, προπονητών και φυσικά του «υπεύθυνου» για αυτή την.... γλυκιά έκπληξη, Δημήτρη Πιτούλια.

ΕΛΛΑΔΑ - Volleyleague - ΒΟΛΕΙ Off Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Μία όμορφη έκπληξη επιφύλασσε η αποψινή προπόνηση του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας στη Θεσσαλονίκη για τον γενικό αρχηγό του συλλόγου. Article publish on Σάβ, 01/02/2021 - 23:49 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα