Ο Σωκράτης πήρε πάνω του την... τραγωδία για να την αποτρέψει!

"Όποια ήττα και να έρθει δεν μπορεί να χαλάσει αυτό το κλίμα στην ομάδα", είπε μετά το βαρύ κι ασήκωτο 4-1 από την Κροατία ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο αρχηγός της Εθνικής και το είπε και το εννοούσε. Κι επίσης δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγει και να σηκώσει στους ώμους του το χειρότερο ημίχρονο της εποχής Σκίμπε στην ομάδα για να καλύψει τον Γερμανό για τα λάθη του.

Δεν του βγήκε το... όνειρο του Σκιμπε. Είναι γεγονός. Το κατάλαβαν όλοι. Πρώτοι οι διεθνείς και μετά εμείς οι υπόλοιποι.

Αλλά
επειδή αυτοί είναι που βιώνουν καλύτερα από τον καθένα μας όσα εχουν συμβεί στην ομάδα απο το Μουντιάλ της Βραζιλίας και μετά, αποφάσισαν να καλύψουν τον Γερμανό προπονητή.

Όλοι έχουμε κακές στιγμές και άσχημες βραδιές. Του Σκίμπε του έλαχε η βραδιά στο Μαξιμίρ του Ζάγκρεμπ.

Αλλά επειδή δεν υπάρχει παίκτης της Εθνικής που θέλει να ξαναζήσει τη ξεφτίλα των Ν. Φερόε, αποφασίστηκε να δοθεί πλήρης κάλυψη στις λανθασμένες επιλογές του Γερμανού.

Ο Σωκράτης, φυσικός ηγέτης αυτής της Εθνικής, βγήκε και είπε ότι ο προπονητής δεν έχει ευθύνη!

Ακόμα κι αν δεν το πιστεύει, έκανε σωστά. Κάλυψε έναν άνθρωπο που τράβηξε την Εθνική απο τον βούρκο της ανυποληψίας και την έφερε να διεκδικεί πρόκριση στο Μουντιάλ.

Τον έχει ανάγκη η Εθνική αυτόν τον Γερμανό στη συνέχεια, αρκεί εκτός από τους διεθνείς να τον στηρίξει και η ομοσπονδία.

Όπως κι ο κόσμος που θα βρεθεί την Κυριακή στο Καραϊσκάκη για ένα ματς που αντί για γιορτή θα γίνει μόνο και μόνο για να βγει η... υποχρέωση.

Ένα τραγικό ημίχρονο μπορεί να χαλάσει μια προσπάθεια δύο ετών αν οι διεθνείς δεν βγάλουν τον καλώς εννοούμενο εγωισμό τους σε 48 ώρες στο Φάληρο.

Αν το κάνουν, θα το κάνει και ο κόσμος, θα καταλάβει και ο Σκίμπε ότι για κάποιους η σελίδα έχει γυρίσει και πρέπει να υπάρξει συνέχεια.

Ειλικρινά το εύχομαι. Για όλους μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα