Αουτσάϊντερ με βάσιμες ελπίδες Οσασούνα και Πορτ Βέϊλ

Δύσκολο για προβλέψεις το αποψινό ματς της Σουηδίας. Λογικά η Ιταλία είναι σε θέση να πάρει ένα αποτέλεσμα πρόκρισης, όμως σε αυτή την φάση δεν έπεισε για την ηρεμία και τη συνοχή της ως ομάδας.
Οι νεαρότεροι Σκανδιναβοί πάνε να παίξουν ανοιχτά στην Ουγγαρία για το Euro U21. Θα βρούνε ευκαιρίες για γκολ και θα τις χρειαστούν με βάση την εύθραυστη άμυνά τους.
Η Σενεγάλη θέλει να μείνει στην πρώτη θέση
του ομίλου της στα προκριματικά της Αφρικής. Έχει και το σαφές κίνητρο κόντρα στην Νότια Αφρική που δεν είναι και στα καλύτερά της. Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της Ισπανικής Segunda División η Κόρδοβα μπορεί να έχει το αβαντάζ της έδρας, όμως παραμένει μια ομάδα με νευρικότητα και περισσότερα άγχη απέναντι στην Οσασούνα η οποία σε ανοιχτές άμυνες μπορεί να κάνει καλή δουλειά!

Πιο αμφίρροπο είναι στο ματς στο Νιούπορτ καθώς η τοπική Κάουντι έχει χάσει πολλούς πόντους το τελευταίο χρονικό διάστημα κυρίως λόγω της αμυντικής της αστάθειας. Κάπου εκεί λογαριάζει τις τύχες της η Πορτ Βέϊλ προερχόμενη από πέντε νίκες στα έξι πρόσφατα επίσημα ματς (τρία για την League Two).

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U21 (18.00) Hungary - Sweden : Goal/Goal (1,48)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (19.00) South Africa - Senegal : Χ2 (1,32)
ΙΣΠΑΝΙΑ, Liga 123 (22.00) Córdoba - Osasuna : Χ2 (1,41)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΑΓΓΛΙΑ, League Two (21.45) Newport County - Port Vale : Goal/Goal (1,72)
Keywords
Τυχαία Θέματα